Bedics Zsuzsa

Mint XVII. kerületi lakos, személyes tapasztalattal rendelkezem, milyen Budapestnek ezen a részén lakni. Mi az előnye vagy hátránya, mit hol lehet megtalálni és hogy lehet közlekedni. Ezért is foglalkozom a XVII., XVI. kerülettel és a környező településekkel, hogy az ideköltözőket segíteni tudjam mit, hol és mennyiért érdemes megvenni vagy eladni.
Email: info@bixingatlan.hu
Telefonszám: +36/70-366-1442

Honlap >>

Facebook oldal >>

Bernát Ágnes

2011 óta feladatom ügyfeleim segítése eligazodni az ingatlan eladás- és vétel útvesztőiben.

Fontos számomra a kialakított bizalom, és egymás elégedettségének elérése. Ennek a szemléletnek a tükrében igyekszem tevékenységemet a lehető legmagasabb szinten művelni.

Elsősorban a dél-Pesti új építésű ingatlanoknak vagyok a specialistája. „Amit ma megvehetsz, ne halaszd holnapra!”

Email: bernatagnes974@gmail.com
Telefonszám: 30/757-7887

Dobos Márta

Ingatlanos vagy marketinges? Mindkettő!
Szenvedélyesen szeretem a munkámat. Nem tudok csak marketinges, vagy csak ingatlanos lenni. A kettőt együtt, komplexen végzem. Az értékesítést ötvözöm marketing stratégiákkal, míg a marketinget, az értékesítés során megszerzett széles látókörrel.
A végeredmény pedig a közös siker, ami a munka mozgatórugója. A célt látom magam előtt, akár ingatlan eladásról van szó, akár egy webáruház kivitelezéséről.
Bízza rám akár ingatlan eladását, akár, marketingjét, együtt sikerre visszük!
Olyan erősen higgy abban amit szeretnél, hogy más esélye ne is legyen, csak megvalósulni…
Email: marta@dobosmarketing.hu
Telefonszám: +36/20-665-1652

Domoszlainé Leéb Ibolya - Etikus Ingatlanos

Domoszlainé Leéb Ibolya

Email: iroda.leeb@gmail.com
Telefonszám: +36/30-949-1966

Dr. Mosolygó Lászlóné

Immár lassan 25 éve dolgozom az iparágban, és ez idő alatt egy olyan élhető kisvárosban mint Eger, ismert lettem, visszatérő ügyfeleim vannak, akik barátaiknak is ajánlani szoktak. Ez azért is jó, mert hozzám az ügyfelek maguk jönnek – újsághirdetéseim ill. honlapom, vagy az imént említett személyes ajánlások alapján. Kínálatomban kereskedelmi és ipari ingatlanok, panziók és telephelyek, irodaépületek is bekerültek. A közvetítésnek ez a szegmense lett számomra a legkedveltebb, mert maga a munka igazi kihívás mivel ezek az ingatlanok a magánszektor áraitól nagymértékben eltérnek, és meg kell találni azt a kereső réteget, amelyiket éppen ez érdekel és forrásai is megvannak hozzá. Több munka, hosszabb idő, nagyobb elvárás.

Azonban szívesen foglalkozok a szokásos feladatokkal is, úgymint lakások, családi házak, telkek értékesítése, vagy bérbeadása. És nem csak Heves megyében, de például Pesten is, ha a tulajdonos egri.

 

Email: erzsebeteger@gmail.com
Telefonszám: +36/30-266-0329

Honlap >>

Edvi Zsuzsanna

A Stone House Ingatlaniroda tulajdonosaként Győr és környékén végzem ingatlanközvetítő tevékenységemet, de ÉNY- Magyarország nagy részén, a Balatonnál, és Budapesten is várom a hozzám fordulókat. 25 éve foglalkozom értékesítéssel. 2019 óta saját irodámban azon dolgozom, hogy az ingatlanos szakma hírnevét emeljem.

„Válassz olyan foglalkozást, amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod.” – Konfuciusz

Jól választottam! Imádom a munkám, inkább hobbiként tekintek rá, így évek óta ugyanazzal a lelkesedéssel várom ügyfeleimet. Minden hozzám fordulónak élethelyzetének megfelelően igyekszem megtalálni a számára legkedvezőbb megoldást. Szeretem a kihívásokat. A bonyolultnak látszó ügyeket is megoldom. Számomra a legnagyobb öröm, amikor mindkét fél elégedetten áll fel az asztaltól.

Felkészült csapatommal teljes körű szolgáltatást nyújtok, ami biztosíték ahhoz, hogy minden zökkenőmentes legyen.
Köszönöm megtisztelő figyelmét, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Email: edvi.zsuzsanna@gmail.com
Telefonszám: 20/277-7237

Fehér Ágnes

15 év  és több száz adásvétel tapasztalata áll mögöttem. 13 évig egy nagy hálózatban dolgoztam, ebből 11 évig saját franchise irodát működtettem, általában 10-15 értékesítővel.

2 éve úgy döntöttem, hogy új lehetőségeket, utakat keresek, mert éreztem, hogy a szakmát meg kell reformálni, már a régi módszerek nem elegendők a megbízók jogos, megváltozott igényeinek a kielégítésére.

Ezért bár egyedül, de természetesen olyan közösségekhez csatlakoztam, akik szintén ezeket az értékeket képviselik.

Számomra nagyon fontos, hogy erkölcsileg, etikailag, jogilag a legnagyobb biztonságot nyújtsam az ügyfeleimnek, ezért az elsők között csatlakoztam egy országos mozgalomhoz, az

ETIKUS INGATLANOS MOZGALOM-hoz. Ebben a mozgalomban csak olyan szakemberek dolgozhatnak, akik szakmailag és etikailag megfelelnek a követelményeknek, melyet az ETIKAI KÓDEX tartalmazza.

Követelmény az etikus magatartás, a folyamatos szakmai képzés.

A másik közösségem az EGYLET Ingatlan Szakértők Szakmai Közössége. Kiemelkedő tudású és sikeres értékesítők közössége.

Hitvallásom, hogy egy ingatlan szakértőnek sokkal többet kell tennie az értékesítés érdekében, mint az alapszolgáltatás. Minden ingatlan más és más törődést igényel. Ha kell lomtalanítok, ha kell berendezek kellék bútorokkal, ha kell látványtervet készíttetek, home staging szolgáltatást veszek igénybe, és még sorolhatnám. Minden ingatlanhoz promóciós anyagot készíttetek szakemberekkel, (profi fotós, videós, 3D virtuális séta, stb., ezek az anyagok nagyon alaposan, a legtöbb információt közvetítve, a legszebb formájában mutatja be az ingatlanokat. Ez hatalmas látogatottságot generál, lerövidíti az értékesítés idejét.

Az extra szolgáltatások értékét a megbízási díjam tartalmazza!

Nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszem, nem halmozom a megbízások számát, viszont az eladások számát igen!

Mindent megteszek, hogy megbízóimnak az érdekeit a legnagyobb mértékben képviseljem.

Elérhetőségek:

e-mail: feher.agnes@egylet.hu

Tel.: 06 70 978 82 78

Feurdeán Zsuzsa

Feurdeán Zsuzsa vagyok, Kecskeméten élek, elsődlegesen Kecskeméten és Nagykőrösön dolgozom ingatlanközvetítőként 2015 óta, mivel nagykőrösi születésű vagyok.

Emellett természetesen az ország más részeiben is vannak eladó ingatlanjaim, ha úgy adódik. Egyéni vállalkozóként végzem a tevékenységem, és szinte kizárólag ajánlásokból dolgozom. Szívesen működök együtt más közvetítőkkel is, ha egy ügylet azt kívánja.

A csoportba azért jelentkeztem, mert úgy érzem szükség van a szakma jó hírének erősítésére, és az egymás közötti kommunikációra.

Email: feurdeanzs@gmail.com
Telefonszám: 30/525-9445

Forgács Magdolna


Lelkiismeretes, színvonalas szakmai munkával szeretném elérni, hogy az ingatlanközvetítést Magyarországon is egyre szélesebb körben tekintsék megbecsült, nélkülözhetetlen szakmának. Azt remélem, hogy az ETIKUS INGATLANOSOK áldozatos munkájával elérhető, hogy a tulajdonosok hirdetéseiből kimaradjon az „ingatlanosok kíméljenek” vagy ehhez hasonló szövegek.

Email: foma1@t-online.hu
Telefonszám: 30/544-6887

Fórizsné Baráth Brigitta

ingatlanközvetítő és értékbecslő szakvizsgával rendelkező ingatlanreferensként tevékenykedem immár 26 éve.

Szaktudásom, speciális (Wekerletelep) és széles körű (Budapest) helyismeretem, valamint a mögöttem álló össze szokott csapat révén igyekszem teljes nyugalmat biztosítani ügyfeleimnek, akár eladói/bérbeadói, akár vevői/bérbevevői oldalról keresnek meg.

Kérdéseikre-kéréseikre igyekszem, a 26 éves szakmai tapasztalat mellett, a szakma iránti elkötelezettség jegyében megnyugtató választ adni.

Az ingatlanok értékét sok minden befolyásolja: elhelyezkedése, műszaki és esztétikai állapota, alapadottságai és az aktuális piaci trendek. Tudom, hogy az eladás folyamata minden tulajdonost érzékenyen érint, hiszen sokszor egy élet munkája fekszik az adott ingatlanban.

Szakmámból és személyes érdeklődésemből fakadóan maximálisan figyelemmel kísérem az ingatlanpiacot érintő aktuális változásokat, illetve különböző képzések, továbbképzések keretében bővítem az ismereteimet, hogy naprakész információkkal szolgálhassak meglévő és leendő ügyfeleimnek.

Vállalom, hogy minden ügyfelemnek szakmai tudásom legjavát nyújtva segítek, legyen szó eladásról, vételről, értékbecslésről, felújításról vagy e tranzakciók teljes körű jogi ügyintézéséről.

Számomra nagyon fontos a bizalom és a diszkréció, ezért az adásvételhez szükséges jogi hátteret és a teljes körű földhivatali eljárást tapasztalt ügyvédi iroda, az energetikai tanúsítvány kiállítását megbízható építésziroda, a felújítási megbízásokat pedig évtizedek óta a munkámat segítő csapat teljesíti.

Email: forizsnebrigitta@gmail.com
Telefonszám: 30/933-2592

A képen Gábor Yvette Etikus Ingatlanos látható.

Gábor Yvette

Irodánk 25 éves ingatlan értékesítési, bérbeadási, felújítási, kezelési, fejlesztési tapasztalattal rendelkezik, nem csak Budapest számos kerületében, hanem vidéken is.
Kis létszámú irodánk a német, angol, nyelvterületről érdeklődő ügyfeleket nyelvi környezetében tudja kiszolgálni.
Rendelkezünk energetikai szakemberrel, többnyelvű ügyvédi irodai hátérrel, hitelügyintéző partnerrel, belsőépítésszel, kivitelező társasággal.
Úgy értékesítem az Eladók ingatlanát, mintha a sajátomét értékesíteném.
Email: yvette.gabor@gmail.com
Telefonszám: +36/30-300-4175

A képen Grozdits Réka Etikus Ingatlanos látható.

Grozdits Réka

Egyéni vállalkozóként /AGILIS INGATLAN/ dolgozom Veszprémben és környékén. Igyekszem a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtani a hozzám fordulóknak. Nem szorítom ügyfeleimet a kizárólagos szerződés csapdájába. Az egymással szembeni etikus viselkedés munkám alapja.
Célom, hogy ezzel szerezzek magamnak megelégedett ügyfélkört, akik majd ajánlanak másoknak is.
Segítek mindenben, ami felmerülhet az adásvétellel kapcsolatos ügyintézésben. Munkadíjam, bizonyos határok között rugalmas, az ügyfelekkel való személyes megbeszélés során kerül meghatározásra. Katás vállalkozóként Áfa sem kerül felszámolásra. Több oldalon hirdetek, ügyelek, hogy minél több emberhez eljuthasson az adott ingatlan hirdetése. A többi ingatlanos kollégával is szívesen együttműködöm, a legjobb szolgáltatás megvalósítása érdekében.

Email: heuheugr@gmail.com
Telefonszám: +36/20-346-6898

Hajas Zsuzsanna

Informatikus háttérrel rendelkezek, ingatlanközvetítéssel pedig 2016 óta foglalkozok hivatásszerűen.
Minden ember életében eljön az idő, amikor az ingatlan fontos szerepet játszik életében, akár az otthon, akár egy befektetés szempontjából. Ebben a fontos döntésben szeretném támogatásomat, segítségemet nyújtani kedves ügyfeleim számra.

Működési területem a dél-Pesti agglomeráció, elsősorban a használt kertes családi házak és nyaralók specialistája vagyok. Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége!

„Az otthon érték, az ingatlan üzlet!”

Email: hajaszsuzsa.leeb@gmail.com
Telefonszám: 30/229-6926

Hangya Péter - Etikus Ingatlanos

Hangya Péter

1999 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel, azaz idén már 20 éve. Mindig igyekeztem ügyfeleim legnagyobb megelégedésére dolgozni. E szerint irányítom a cégemet is, ami már 18 éves. Fő profilunk a belvárosi lakóingatlan közvetítés.
Email: region@region.hu
Telefonszám: +36/70-272-1496

Harris Hajnalka - Etikus Ingatlanos

Harris Hajnalka

2011 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel főállásban. A szakmám egyben a hivatásom is. Az első pillanattól kezdve imádom a munkám, legfőképpen azt, hogy segíteni tudok az embereknek. Rendületlenül hiszek abban, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség fontos. Célom, hogy mind vevő és eladó az eladás során egyaránt maximálisan elégedett legyen.
Email: harris.hajnalka@gmail.com
Telefonszám: +36/20-590-0455

A Harris Hajnalkával készült interjú itt olvasható.

Kertész Istvánné, Margó

Több éves tapasztalattal rendelkezem, elsősorban Hajdú-Bihar megye a területem, de az eladók – vevők igényeihez alkalmazkodva a szomszédos megyékben is örömmel és rugalmasan segítek új és meglévő ügyfeleknek.

A szakmát nagyon megszerettem, sose gondoltam volna, hogy egy ingatlan ügynök, mennyi örömet tud szerezni, munkája során önmagának és elégedett ügyfeleinek. Ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni!

Email: kertesznemargo.speedhouse@gmail.com
Telefonszám: 70/407-1990

Facebook oldal

A képen Kirsch Gábor Etikus Ingatlanos látható.

Kirsch Gábor

20 éve Ingatlan értékesitésből élek.
Abban tudok neked segíteni, hogy zuglói ingatlanodat a lehető legmagasabb áron tudd eladni.
Ismerj meg honlapomon: https://ingatlanspecialistak.hu/kirsch-gabor/

Email: kgabor1124@gmail.com
Telefonszám: +36/20-326-7212

Kiss Erika

1988-ban kezdtem az ingatlanszakmában dolgozni, mint ingatlankezelő, később közös képviselő és a folyamatos képzéseknek köszönhetően ma már mint társasházkezelő, vállalkozásban végzem a tevékenységet.
Az ingatlanközvetítés is ennek hozadéka. Az évek során felgyűlt szakmai tapasztalat, a képzéseken való folyamatos részvétel tette lehetővé, hogy ma sikeres ingatlan közvetítő és társasház kezelő legyek.
Szeretem a szakmámat, őszinte örömmel tölt el amikor egy-egy ügyfelemnek sikerül megtalálni álmai otthonát, vagy eladva ingatlanát, ajtót nyitunk vágyainak.
Ezért is választottam mottóul:
„Mi nem csak eladni akarjuk az ingatlanokat, hanem az otthonát teremtjük meg ügyfeleinknek. „
Ez akkor kerül visszaigazolásra, amikor az ügyfél visszatér.
A szakmai tudás, a folyamatos képzés mellett fontos a kellő empátia, hisz ebben a szakmában emberi sorsokkal, élethelyzetekkel találkozunk, ami megköveteli az empatikus hozzáállást.
Minőségi ingatlanközvetítésre törekszem, kollégáimtól is ezt várom el.

Email: hajduhaz@gmail.com
Telefonszám: +36/20-340-3384

Facebook oldal >>

A Kiss Erikával készült interjú itt olvasható.

Legány András

1999-ben Spanyolországban kezdtem el foglalkozni az ingatlanértékesítés rejtelmeivel.

Ott tanultam meg a szakma szépségét, felelősségét.

Magyarországon 2011-től dolgozom. Itt 2 országos franchise irodát vezettem. Ma már önállóan dolgozom, és próbálom a lehető legmagasabb színvonalon végezni a munkám, Hajdú, Szabolcs, és Borsod megye területén. Számomra a legfontosabb, hogy minden résztvevő, elégedetten, és a belém vetett bizalom további megtartásával távozzon a szerződés megírásáról.

Mert a legjobb reklám az ajánlás!

Email: leganyandras@gmail.com
Telefonszám: +36/20/323-6459

A képen Majoros Zsoltné, Etikus Ingatlanos látható.

Majoros Zsoltné

Miskolcon élek és dolgozom. Az ingatlanközvetítést a válság előtti időkben kezdtem el. Ez az időszak megtanított a kemény munkára és minden profizmusra szükségem volt, hogy talpon tudjak maradni.

A munkám szeretete nagyon fontos számomra. Persze, mindenki pénzből él, nálam mégis a főbb szempont az emberek segítése, az olyan nagy döntéseknél, mint a lakás eladás-, illetve vásárlás. Igyekszem magam folyamatosan fejleszteni, ami nem csak szakmai szempontok alapján történik, de az egyéni lelki fejlődésem is igen nagy fontosságú számomra.

Életem során mindig is fő szempont volt a becsületes munka és a korrekt hozzáállás bármilyen területen is tevékenykedtem. Az ügyfeleim ezt a fajta hozzáállást megérzik és szeretik. Szinte csak ajánlásokkal dolgozom. Számomra a minőségi munka sokkal fontosabb a mennyiséginél. Mindig törekszem arra, hogy minden munkafolyamatnál a maximumot nyújtsam.

Amikor megtalált az Etikus Ingatlanos Csoport, nagyon örültem ennek a lehetőségnek, mert a szívemből szólt.

Email: majoros.ildiko1@gmail.com
Telefonszám: +36/30-535-7946

Manhertz Éva

A Pilis hegy és a budai hegység öleli át azt a régiót, ahol élek és dolgozom. Solymári származású, pilisvörösvári lakosként kezdtem az Ingatlan közvetítéssel foglalkozni egy nemzetközi franchise cégnél,2009-ben. Ennek megszűnése után lettem önálló vállalkozó.

Munkám elsősorban a bizalomra épül, ami mellé társul helyismeretem és több mint 10 éves szakmai tapasztalatom.

Folyamatos képzéseken veszek részt, hogy mindig felkészülten tudjak ügyfeleim rendelkezésére állni.

Célom, hogy ügyfeleim elégedetten ajánlhassanak tovább!

Email: eva.manhertz@gmail.com
Telefonszám: +36/30-974-5124

Honlap >>

Marosvári László 

A GDN Ingatlanhálózat pécsi irodájának a tulajdonosa vagyok, egy szintén mérnök kollégámmal vezetjük.

Javarészt Pécsett és Baranyában dolgozunk újépítésű és régebbi ingatlanokkal, de gyakran keresnek más megyékből is.

Ingatlan adás-vétel, albérlet közvetítés, mérnöki tanácsadás, értékbecslés, ügyvédi munka, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése a fő tevékenységünk, de szívesen segítünk tervezők, kivitelezők, építőanyag kereskedők, szállítók egymásra találásában is.

Nem vagyok a ma oly divatos elnevezésű „örökös, gumi  vagy épp gyémánt  fokozatú” értékesítő, de a három szakmai diplomámmal (építész, műszaki tanár, épületfenntartási szakmérnök) úgy érzem értem, tudom és ráadásul szeretem is a szakmám. Sok éves építész tervezői, kivitelezői, beruházói tapasztalattal igyekszem segíteni a hozzánk forduló ügyfeleket

Számomra akkor sikeres egy üzlet ha az eladó is úgy érzi jó áron adta el, a vevő is úgy érzi  jó áron vette és az ingatlanos is ki lett fizetve.

Email: l.marosvari@gdn-ingatlan.hu
Telefonszám: +36/30-947-8323

Facebook oldal >>

Marosvölgyiné Várszegi Aranka - Etikus Ingatlanos

Marosvölgyiné Várszegi Aranka

Marosvölgyiné Várszegi Aranka vagyok, 1988 óta lakom családommal Tökölön.

Nagyon jól ismerem a környékbeli településeket pl. Szigethalom, Szigetszentmiklós és még vagy 10 települést. Engem is sokan ismernek.

2010 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel itt a környéken, Pest megye déli részén a Csepel-szigeten és a Pesti oldalon tevékenykedek. Fő profilom a családi házak, nyaralók, telkek és lakások közvetítése, hirdetés előtti értékmegállapítása, de előfordult már ipari, üzleti és mezőgazdasági ingatlan is a kínálatomban.

Célom, hogy a költözni vágyóknak vagy arra kényszerülőknek segítsem az ingatlanjuk eladását, megfelelő másik keresését részükre.

Feladatomnak tartom, hogy a vevő és eladó megegyezését segítsem, végig vezessem őket a folyamatokon, akár a birtokbaadást is személyesen kísérjem. Így nem csúszik hiba a folyamatba, mindenki elégedetten költözhet.

Nem ijedek meg a terhelt ingatlanoktól sem, végrehajtási bejegyzéssel is elvállalok ingatlanokat, ha ezzel segíthetek kimászni a tulajdonosoknak az adósságukból. Ezt sikernek élem meg és a tulajdonosok is megkönnyebbülnek.

Elégedett ügyfeleim ajánlanak tovább ismerőseiknek, évek óta szinte már csak ajánlás alapján kapok megbízásokat.

Büszke vagyok rá, hogy megkülönböztethetem magam az „Etikus ingatlanos” címmel, vigyázok a jogosultságom megőrzésére, közvetlen kollégáimat is igyekszem bevonni ebbe a körbe.

Email: info@korgyuruingatlan.hu
Telefonszám: +36/20-437-0088

Facebook oldal >>

Interjú Marosvölgyiné Várszegi Arankával ide kattintva érhető el.

A képen Matalin Marianna - Etikus Ingatlanos látható.

Matalin Marianna

21 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel. Főleg Budapest északi kerületeivel és az Északi agglomerációval foglalkozom.

Email: mariann.matalin@gmail.com
Telefonszám: +36/30-200-5685

Molnár Adrienne - Etikus Ingatlanos

Molnár Adrienne

Képzeljen el valakit, aki több, mint ingatlanközvetítő. Akitől rendszeresen hasznos, és Önnek fontos információkat kap, hogy könnyebb és egyszerűbb legyen döntéseket hoznia ingatlanával, pénzügyeivel kapcsolatban – akár eladni, akár megtalálni akarja azt az otthont, amire vágyik. Ön teljes körű támogatást érdemel, hiszen sokszor egy élet munkája fekszik egy adott lakás vagy ház eladásában, vételében.
Molnár Adrienne vagyok. Az a célom, hogy Ön mindig a legjobban jöjjön ki az üzletből. Megoldásokat keresek, közvetítek az emberek között. Egyezséget hozok össze mindkét fél megelégedésére. Magyarul, oroszul, vagy akár angolul. Az Ön biztonságát az ügylet-lebonyolításának szakértő (értékbecslő, ügyvéd, pénzügyi tanácsadó) csapatával teszem gördülékennyé és eredményessé. Az ingatlan nagy érték, az életvagyona jelentős része. Ha eladja, akkor az érte kapott pénz, ha veszi, akkor pedig az ingatlan haszna az Ön jövője biztonságának záloga.

Email: ingatlanokat1@gmail.com
Telefonszám: +36/70-432-4681

Nagy Gábor

Nagy Gábor

Kedves Érdeklődő!
Nagy Gábor vagyok, a GR Ingatlan és Pénzügyi Iroda alapítója, férj és édesapa.
Egy ingatlan adás-vétel vagy bérbeadás rengeteg fejfájással járhat. Az én dolgom, hogy ezt a terhet levegyem az Ön válláról és gördülékenyebbé tegyem a folyamatot.
Mivel elég magas elvárásaim vannak magammal szemben, így minden ügyfelemnek igyekszem a maximumot nyújtani. Hiszem, hogy nem létezik olyan probléma, melyre ne lenne megoldás.
Hívjon bizalommal, legyen szó adás-vételről, bérbeadásról vagy épp pénzügyi, biztosítási tanácsadásról!
Számomra a legnagyobb elismerés az elégedett ügyfél!
 

Telefon: +3670-947-6140

E-mail: nagygabor@gringatlan.hu

Honlap >>

Németh László

Németh László vagyok, a Gyémántfelhő Ingatlan tulajdonosa. 2006. óta képviselem az ingatlanközvetítői szakmát a legjobb tudásom szerint, néhány éve már a MIOSZ tagjaként. Folyamatosan képezve, valamint a legbonyolultabb esetektől sem visszariadva fejlesztem magam, hogy egyre jobban tudjam szolgálni megbízóimat.

Nálam mindig az ember áll a fókuszban, akinek az adott szituációban, ingatlanhoz is köthető egyedi problémája, vagy az idejét, lehetőségeit meghaladó elvégzendő feladata van.

Az elmúlt közel másfél évtized alatt kiterjedt kapcsolatrendszert építettem ki, hogy minden kapcsolódó területhez megfelelő megbízható szakembert tudjak ajánlani. Így az ingatlanok adásvételének és bérletének közvetítése mellett kiváló ügyvéd, közjegyző, hiteltanácsadó, építész, energetikus, belsőépítész, lakberendező, költöztető áll megbízóim segítségére. Ezzel a lehető legszélesebb szolgáltatást nyújtva teremtek számukra maradandó értéket.


Email: nemethlaszlo@gyemantfelho.hu
Telefonszám: +36/70-623-4878

A Németh Lászlóval készült interjú itt olvasható.

A képen Oláh Emese - Etikus Ingatlanos látható.

Oláh Emese

1995-ben ott voltam a szakma első lépéseinél. Azóta elégedett ajánlások alapján intézem az ügyfeleim ingatlanigényeit. Területem elsősorban Buda és a belvárosi környék.
Az otthonunk drága kincs, ezért bízza tapasztalt szakemberre. Ingatlanban otthon vagyok!
Email: info@morrison.hu
Telefonszám: +36/30-948-4515

Az Oláh Emesével készült interjú itt olvasható.

Osadcow Gergely - Etikus Ingatlanos

Osadcow Gergely

Több, mint 20 éves tapasztalattal segítem üzleti megbízóinkat a legjobb döntés meghozatalában ipari/kereskedelmi ingatlanok bérlete illetve adásvétele ügyében. Piacismeretem, értékbecslői gyakorlatom és kapcsolatrendszerem révén tudok első sorban értéket teremteni ügyfeleink részére – elsősorban a dél-Pesti agglomerációban. Emellett az ingatlanfejlesztés, a hivatalos értékbecslés, a finanszírozás és a jogi tanácsadás is hozzá tartozik a teljeskörű szolgáltatásunkhoz.

Email: osadcow.gergely@gmail.com
Telefonszám: +36/30-990-0409

Pandur Balázs

37 éves vagyok, 12 éve vagyok értékesítő, ebből 7 éve aktívan ingatlanokkal foglalkozom. Korábban partneri hálózatnál dolgoztam, most saját irodám van.

Ügyfeleim szerint megbízható és precíz vagyok. Sokan a megoldhatatlan feladatok megoldójaként is hívnak. Nagyon szeretek emberekkel dolgozni, és a rám bízott feladatokat maximálisan elvégezni. Feleségem jogász és hobbi lakberendező, így jól kiegészítjük egymást. 2020-ban költöztünk Telkibe, ami életünk egyik legjobb döntése volt.

Számomra az ingatlan értékesítés nem csak egy szakma, hanem szenvedély és életforma is egyben.

Megbízóim a következő számíthatnak a velem való együttműködés során: 

· Értékesítés orientált hirdetés elkészítése (profi fotó, szöveg, videó)

· Pontos, precíz, transzparens és folyamatos tájékoztatás

· Partneri együttműködés

· Lelkiismeretes munkavégzés

· Folyamatos piaci jelenlétet

· Rátermettség

· Komplex szolgáltatási rendszer: ügyvédi támogatás, hitel, CSOK, energetikai tanúsítvány, értékbecslés, ingatlan statikai vizsgálat

Weboldal: www.panduringatlan.hu

Email: info@panduringatlan.hu

Telefonszám: 36/30-280-8402

Popovné Takács Krisztina Éva

Popovné Takács Krisztina vagyok, 1993-óta érdekel a magyarországi ingatlanpiac helyzete, eleinte napi kikapcsolódásként tanulmányoztam az ingatlan árak alakulását és ez idő alatt annyira elköteleződtem az ingatlanos szakma iránt, hogy 2006-óta ez lett a hivatásom.

Fő területem a budapesti lakóingatlanok értékesítése. Nagyon fontosnak tartom a pozitív hozzáállást és a korrekt tájékoztatást. Az embereket nem áltatom, mindig a jelen piaci helyzetnek megfelelő tájékoztatást nyújtom, hogy reális döntést hozhassanak. Nem hiszek a mennyiségi ingatlanközvetítésben én inkább a minőségi ingatlanközvetítésben veszek részt, ezért csak korlátozott számban vállalok megbízásokat.

Mottóm az, hogy nincs eladhatatlan ingatlan, minden ingatlan eladhatóvá tehető csak megfelelő és előre átgondolt döntéseken, tárgyalástechnikán és marketing eszközökön múlik, hogy megtaláljam ingatlana új gazdáját.

Email: popovne.krisztina@otthonkulcs.hu
Telefonszám: +36/20-550-1000

Facebook oldal >>

A képen Porkoláb Éva - Etikus Ingatlanos látható.

Porkoláb Éva

Mindig arra törekszem, hogy ügyfeleim elképzelését mind ingatlanuk értékesítésében, mind új otthonuk megtalálásában a legjobban képviseljem.

Úgy gondolom az üzleti siker mércéje az ügyfél elégedettsége.

Email: porkolabevaingatlanok@gmail.com
Telefonszám: +36/70-365-0265

Facebook oldal >>

Puky Dóra

Munkám során meghatározó a magas szintű szakmai felkészültség, a tisztesség, a megbízhatóság, a szociálisan érzékeny viselkedés valamint az állandó magasabb szintre való törekvés.

Úgy gondolom az üzleti siker mércéje az ügyfél elégedettsége.

Email: p.dora@cegledingatlan.hu
Telefonszám: 30/949-1978

Radányi Virág

Radányi Virág vagyok, az RV Ingatlan alapítója. Közgazdászként összesen közel 20 év szakmai tapasztalatot szereztem vendéglátásban, irodavezetői, minőségbiztosítási és pénzügyi területen, mielőtt 2015-ben értékesítőként kezdtem el dolgozni egy ingatlanközvetítő franchise hálózatnál. Már az első félévben elnyertem a hónap értékesítője címet és ezt még két alkalommal megismételtem a következő 2 évben. A kezdeti sikerek és számos elégedett ügyfél, valamint rengeteg tapasztalat birtokában 2018 elején döntöttem a saját ingatlanközvetítő vállalkozásom elindítása mellett, és az első évet is nagyon sikeresen zártuk, a kitűzött célokat túlteljesítve. Küldetésünk ügyfeleink legmagasabb szintű, minél szélesebb körű kiszolgálása, valamint az ingatlanszakma méltó elismerésének elérése.
Számomra az ingatlanközvetítés komplex feladat, nem csupán értékesítés. Munkánk fontos része az ingatlan profi megjelenítése a piacon, ami magába foglalja a felkészítést, igény szerint profi fotók és videó készítését, marketinget.
Alapvetően nyitott, empatikus hozzáállásúnak tartanak, nem ijedek meg a kihívásoktól, váratlan helyzetektől, mindig keresem a megoldást. Fontos számomra, hogy ismerjem az eladókat, céljaikat, motivációjukat. Munkám során a vevők elképzeléseit, terveit és igényeit is igyekszem maximálisan figyelembe venni, miközben az eladók érdekeit mindvégig képviselem. Célom, hogy minden érintett fél megelégedett legyen a folyamat során.
Használt és új építésű lakások, családi házak és építési telkek értékesítésében, valamint kiadó ingatlanok közvetítésében is van tapasztalatom és gyakorlatom.
Lakóingatlanok és telkek értékbecslését is vállalom.
Működési területünk Budapest és a közeli agglomeráció, ezen belül főként az alábbi kerületek és települések:
Pest V., VI., VII, VIII., IX., XIII., XIV., XV.,
Buda I., II., III., XI., XII., XXII.,
Dunakeszi, Érd, Göd, Herceghalom, Százhalombatta, Telki, Őrbottyán
Email: virag@rv-ingatlan.hu
Telefonszám: +36/20-464-2502

Salgó Mikós

18 éve dolgozom Dunakeszin és tágabb környékén, (Göd, Fót, Vác, Mogyoród, Vácrátót, Veresegyház) valamint Budapest északi részén, mint ingatlanközvetítő és értékbecslő.
Több száz elégedett ügyfelet mondhatok magaménak, mind az eladói, mind a vevői oldalon.
Az ingatlanértékesítést, kezdetétől a végéig teljeskörűen bonyolítom.
Remélem Ön is elégedett ügyfeleim számát fogja szaporítani.Ingyenes hitelügyintézéssel és ügyvédi háttérrel is állunk rendelkezésére.
Ha az ingatlan vásárlásához el kell adnia ingatlanát, kedvezményesen vállaljuk annak értékesítését!

Email:salgomiklos@t-online.hu
Telefonszám: 30/435-7739

Sándor Viktória

2003 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel magyarországi és amerikai végzettség alapján. Mindig a legújabb és legfejlettebb módszereket alkalmazva gyarapítom tudásbázisomat, hogy a piaci igényekhez idomultan és az ügyfél elvárásaihoz 100%-ban alkalmazkodva nyújtsam szolgáltatásaimat. Célom nem csak a vásárlói igények kielégítése, hanem a széleskörű tájékoztatás, az ingatlanközvetítői szolgáltatás szakmai színvonalának növelése szakmapolitikai eszközökkel. A piaci igények folyamatos figyelése, a külföldi trendek begyűrűzése, annak a hazai kereslet-kínálatra való hatásának tanulmányozása, mind olyan napi feladat, mely elősegíti a vásárlók, megbízók jobb megértését. Hatékonyabb kommunikációval pedig jól feltérképezhető, definiálható az igény, melynek kielégítése így rövidebb időt vesz igénybe. A szakmai tanácsadáson túl, jogi és hitelközvetítői háttérrel is segítem ügyfeleim „egykapus ügyintézését”!

Aki nálam teszi le a voksát, akár eladóként/bérbeadóként, akár potenciális vevőként/bérlőként az teljes körű és problémamentes kiszolgálásban részesül, mentesülve a többcsatornás megoldásoktól.

Email: v.sandor@e-bh.hu
Telefonszám: +36/20-938-0490

Sóki Zsuzsanna

A „Szép Ház Ingatlan” ingatlanközvetítője vagyok, már több mint 25 éve dolgozom értékesítőként, tapasztalataimat itt tudom kamatoztatni a legjobban.

Ha ön szereti a megbízhatóságot az ingatlan adás – vétel során akkor én vagyok az ön ingatlanértékesítője.

A legfontosabb szempont számomra, hogy a partnereim mindig elégedettek legyenek akár eladás, akár vétel esetén, rutinosan, gördülékenyen és gyorsan, az eladót és a vevőt is megfelelő módon képviseljem. Számomra a legfontosabb a tisztelet, a precizitás és a professzionalitás.

Szeretem a munkámat, mert nagyon jó érzés, amikor ügyfeleim boldogok és elégedettek. Külön örömmel tölt el, ha megtisztelnek azzal, hogy ajánlanak ismerőseiknek, barátaiknak. Szívesen foglalkozom nemcsak eladó, hanem kereső ügyfelekkel is, hogy számukra megtaláljam álmaik otthonát. Sikeremet az igényességemnek és megbízhatóságomnak köszönhetem.

Pécsi és környékbeli házat, lakást eladni, kiadni vagy vásárolni szándékozó ügyfeleimnek szeretnék segíteni kiválasztani leendő otthonukat vagy befektetésüket.

Profi és korrekt csapatunk tagjaként ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani az ingatlanügylet során!

Úgy gondolom, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám. Hívjon bátran, velem és munkámmal 100%-ban elégedett lesz!

Telefonszám: +36/20-994-2000

Email: soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu

Honlap >>

Szabó Ákos

Ingatlanos és értékbecslő. Közel 20 éve értékesítek. Pályámat az építőiparhoz kapcsolódó műszaki területen kezdtem, és 11 évet töltöttem el nemzetközi környezetben, itt vált a véremmé az értékesítés.

Vezetőm szerint “egy év kettőnek számít”…akkor nem értettem, most már mosolygok rajta 🙂 Többszöri hazai elismerés után 2012-ben nemzetközi kitüntetést is kaptam.

Feleségem közel 20 éve ingatlan bérbeadással és értékesítéssel foglakozik, általa a hazai ingatlanpiac minden rezdülését testközelből élem át nap mint nap. Nálam a minőség és nem a mennyiség a fontos. Innovatív módszerek használatával meggyorsítom az eladás folyamatát. Független ingatlanközvetítőként célom, hogy a megbízó elvárásait maximálisan teljesítsem. “Gyönyörű az, ha az ember célba lát s eléri azt, tűzön-vízen át.” (Ibsen).

Győr és környező településein dolgozom. Szívem mindig a Barokk Belvárosért dobog. Itt születtem, itt élek, és kijelenthetem hogy szakértője vagyok.

Email: akos.szabo79@hotmail.com
Telefonszám: +36/20-376-3053

Szarvas Róbert - Etikus Ingatlanos

Szarvas Róbert

Sopronban kilencvenes évek elején kezdtem használtautó kereskedelemmel foglalkozni. E tevékenység során finanszírozási és biztosításkötési tapasztalatokat is szereztem. A kiváló felkészültség lehetővé teszi a magas színvonalú szolgáltatást, így a szerződéskötés „az ügyfél számára legkedvezőbb ajánlat kiválasztását követően” akár azonnal megtörténhessen. Közben párosítottam e tevékenységemet az ingatlan szakmával, megszereztem az ingatlan közvetítői szakképesítést is. Az ingatlanközvetítésben nagy hasznát veszem a jó kommunikációs képességemnek és széleskörű kapcsolatrendszeremnek. Célom az ügyfelek teljes körű kiszolgálása, ennek érdekében folyamatosan bővítem tudásomat.

Email: pillboxinfo@gmail.com
Telefonszám: +36/30-360-3545

Szénási Viktória

2010 óta vagyok aktív résztvevője az ingatlanpiac rohamosan változó, hullámzó világának, mint ingatlanközvetítő. Ez számomra nem csak egy szakma, hanem igazi hivatás is. Csömörön élek, ezért itt és a környező településeken dolgozom. Jól ismerem a helyi viszonyokat és az ingatlanpiaci keresletet és kínálatot, így szakértői segítséget tudok Önnek nyújtani, ha ingatlanát szeretné értékesíteni vagy éppen itt szeretné megtalálni álmai új otthonát. Az elmúlt közel egy évtized alatt széles kapcsolatrendszert építettem ki, megbízható és felkészült kollégákkal (ügyvéd, hitelügyintéző, épület energetikai tanúsító) dolgozom együtt. Hiszem, hogy ez egy nagyon komoly bizalmi szakma, hiszen legtöbb ügyfelem legfőbb vagyona az ingatlana, ezért kellő komolysággal, odafigyeléssel, tisztelettel kezelek minden megbízást. A megbízóimmal napi szinten tartom a kapcsolatot, hiszen a folyamatos információáramlás elengedhetetlen, hogy naprakész legyen mindkét fél. Fotográfus végzettségem segít a minőségi fényképek készítésében, hiszen egy hirdetési felületen ezek ragadhatják meg először a potenciális vevők figyelmét.

Szeretném, hogy Magyarországon is hasonló elismertséget szerezzen ez a szakma, mint a fejlettebb országokban. Kezdje ingatlana értékesítését azzal, hogy egy kávé mellett beszélget velem a helyi ingatlanpiacról és engedje meg, hogy megosszam az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat Önnel!
Email: viktoria@homefocus.hu
Telefonszám: +36/30-296-7375

Honlap >>

A Szénási Viktóriával készült interjú itt olvasható.

A képen Takács Alán, Etikus Ingatlanos látható.

Takács Alán

2000-2006-ig multinacionális kereskedelmi cégnél megszerzett és aktívan használt értékesítési tapasztalatokat kiegészítve, 2006 óta folyamatosan végzem az ingatlanközvetítői, értékesítői tevékenységet, valamint segítséget nyújtok felsőfokú ingatlan vagyonértékelőkkel együttműködve, értékbecslések, értékmeghatározások elkészítésében.
A Gamma Ingatlan Kft. munkatársaként a következő tevékenységekben tudok segíteni, illetve szaktanácsot adni: ingatlan forgalmazás (lakó és nem lakó ingatlanok, termőföldek stb…), ingatlan értékbecslés (lakó és nem lakó ingatlanok, termőföldek stb…), ingatlan fotózás, alaprajz készítés, ingatlannal kapcsolatos jogi tanácsadás és ügyintézés.
Kollégákkal Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, miskolci központtal, valamint partnereinken keresztül Debrecenben és Budapesten, termőföldekkel kapcsolatban országos szinten végezzük tevékenységüket.
Email: gammaingatlan1@gmail.com
Telefonszám: +36/20-447-4101

A Takács Alánnal készült interjú itt olvasható.

Toldy Éva Gabriella - Etikus Ingatlanos

Toldy Éva

Ingatlankezelőként dolgozom 18 éve, Budapesten. Megbízóim külföldön vagy vidéken élő magánszemélyek, akik a befektetési célú ingatlanjaik teljes körű kezelését, menedzselését rám bízzák.
Én vagyok az a személy, aki hosszútávra és minősített bérlőt közvetítek a lakásba, majd havonta – a jó gazda gondosságával – személyesen ellenőrzöm az ingatlant, egybekötve ezt a bérleti díj és fenntartási költségek beszedésével, közműórák leolvasásával illetve bárminemű meghibásodás esetén – megfelelő szakemberrel – az ingatlan karbantartási munkálataiban is részt veszek. Ez egy kényelmi szolgáltatás a bérbeadónak is és a bérlőnek is.
Tulajdonosi szemlélettel dolgozom, szabálykövető vagyok és a bérlőkkel következetes. Specialitásom a tökéletes bérleti szerződés, melyet közjegyzői felelősségvállaló nyilatkozattal kell a bérlőnek megerősítenie.
Szakmailag váratlan élethelyzetekre is fel vagyok készülve, így minden általam kezelt ingatlan esetében előírás, hogy lakásbiztosítással és érintésvédelmi felülvizsgálattal rendelkezzen.
Ajánlom magamat!

Hívja a kezelőt: +36/30-574-9730

A honlap itt érhető el, KATT!

Riportunk itt olvasható >>

Tóth Róbert

Tóth Róbert vagyok, 2003-ban végeztem az ingatlanközvetítő – és értékbecslőként.
Jelenleg a Saját Otthon Ingatlan és Hitelirodát vezetem.
Jellemzően a III. kerületben és az É-i agglomerációban tevékenykedem, de ajánlások útján más területeken is vannak megbízásaim.
Szívesen dolgozom együtt kollégákkal.
Mivel rendelkezem a szükséges képesítésekkel, ezért független hitelközvetítőként, valamint biztosítási alkuszként is tudok szolgáltatásokat nyújtani saját, ill. a kollégák ügyfeleinek egyaránt.

Email: otthon@tothrobert.hu
Telefonszám: 06706118504

Tóth Róbert

Sajnos az ingatlanszakma erősen felhígult és megítélése rendkívül negatív.

Ettől függetlenül, – mint minden szakmában – itt is megtalálhatóak azok a szakemberek, akik ezt a tevékenységet precizitással, elhivatottsággal és – ami a legfontosabb – szakmaisággal képesek párosítani. Maga az ingatlan eladás és a vétel egy nagyon komoly bizalmi folyamat, amit a legtöbb ügyfél maximum kétszer jár végig az életében.

Emiatt fontos, hogy olyan szakember kezébe adják a bizalmat, aki összhangban van az elképzelésekkel, egészében látja a folyamatot, és ennek minden szegmensében van tapasztalata, kapcsolata. Úgy vélem, több száz ingatlan tranzakció után kijelenthetem: nekem ez a munkám és a hivatásom. Büszke vagyok rá, hogy ezt csinálom.

Ha nem lennék rá büszke, mást csinálnék… 🙂

Email: toth.robert@egylet.hu
Telefonszám: 70/429-0037

Honlap >>

Varga Györgyi - Etikus Ingatlanos

Varga Györgyi

30 éves idegenforgalomban töltött időszak után kezdtem el ingatlanközvetítéssel foglalkozni.

Angolul, németül és franciául beszélek, így elsősorban külföldieknek segítek a budapesti tartózkodásuk idejére megtalálni a megfelelő otthont. Emellett ingatlan eladással is foglalkozom. Ügyfélköröm igen széles és színes. Itt tanuló diákoktól, üzletembereken át a diplomatákig terjed, jó kapcsolatban vagyok nagy multi cégekkel, re-lokációs ügynökségekkel és néhány nagykövetséggel. Az elmúlt évben több mint 60 különböző nemzetiségű kliensem volt.

Folyamatosan képzem magam, foglalkozom Home staging-gel is, hogy az általam felkészített ingatlanok mielőbb értékesítésre/kiadásra kerüljenek. Remélem, meggyőződnek róla, hogy igyekszem igényes munkámmal a legtöbbet kihozni a lehetőségekből.

Email: budapestflatsforrent@gmail.com
Telefonszám: +36/70-454-5761

Facebook oldal >>

Facebook site >>

A Varga Györgyiről készült interjú itt olvasható.

A képen Vécsei Melinda - Etikus Ingatlanos látható.

Vécsei Melinda

2007 óta foglalkozom használt ingatlanok értékesítésével, előtte saját beruházásban új házak, lakások építésével, értékesítésével foglalkoztam.
Az ingatlanközvetítést és értékbecslést a REMAX Magyarországnál kezdtem, ahol a 2008-as évben a magyarországi régióban elsőként végeztem. Ettől a nemzetközi hálózattól nagyon sokat tanultam, sok olyan kollégát ismertem meg, aki mai is foglalkozik ezzel a szakmával, így a kapcsolat megmaradt.

A Huber Ingatlan Kft.-t már 10 éve, 2009-ben alakítottam tulajdonostársaimmal. A MIOSZ-hoz 2013-ban csatlakoztunk. Területi kötöttség nincs, de elsősorban Budakeszi és környéke a fő terület, lévén, hogy már 26 éve a Zsámbéki medencében élek. Természetesen ide értem Budapest budai oldalát is, illetve az ajánlásokból jóformán területi határ nincs.

Elérhetőség: 2071 Páty Rákóczi út 36. – A Dr. Bara Emőke Ügyvédi Irodában, együttműködve Dr. Bara Emőke ügyvéddel mind az értékesítés, mind a vétel során is.

Email: vecseimelinda@gmail.com
Telefonszám: +36/20-437-7028

Virág Attila

Virág Attila vagyok, 2017 óta foglalkozom ingatlan-közvetítéssel és -értékbecsléssel.

Tagja vagyok az Egylet – Ingatlanközvetítői Együttműködési Platform-nak – és az Etikus Ingatlanos mozgalomnak.

2022. április óta az Immo-MAX Ingatlaniroda tulajdonosaként Budapesten a budai oldalon és a belvárosban, illetve Pest-megyében végzem ingatlan-közvetítő és -értékbecslő tevékenységemet csapatommal.

Munkám során az ügyfelem van a fókuszban. Én vezetem azt a csapatot, akik átlagosan 1-5 hónap alatt zárják le megbízásukat, az ügyfelek megelégedésére. Az elmúlt évek során kialakult alvállalkozói körrel és szakmai partnereimmel innovatív eszközökkel értékesítjük a Ránk bízott ingatlanokat.

Mielőtt ingatlant adna el, vagy venne, előtte kérjen konzultációt kötelezettségmentesen! 

Email: virag.attila@immo-max.hu
Telefonszám: +36/70-431-3224

Zádor Éva Ilona

Mint ingatlanközvetítő arra törekszem, hogy a dinamikusan fejlődő ingatlanpiac változásainak maradéktalanul megfeleljek! Az ingatlanközvetítői névjegyzékben regisztrált ingatlanértékesítőként 2007-től foglalkozom ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával. Irodavezetőként 12 évig voltam egy nagy franchise értékesítési vezetője. Értékbecslő és lakberendező tanácsadóként is segítek, hogy teljes körű legyen az ingatlan vásárlás és értékesítés az ügyfeleim igénye szerint. Az ingatlanértékesítések teljes körű lebonyolítását vállalom.

 

Nincsenek korlátok és területi kötöttségeim. A bizalom és a jó kapcsolatteremtés az ügyfelekkel a legfontosabb számomra a munkám során. Megbízásokat elsősorban ismerőseim köréből ajánlásokkal kapom.

 

Iránymutatásom az, hogy a legbiztonságosabb és legkedvezőbb feltételek mellett valósuljanak meg az ingatlannal kapcsolatos ügyeik intézése és ez a biztonság tulajdonosként vagy vásárlóként is az életük nyugodt pillanatai legyenek!

Büszke vagyok arra, hogy az ETIKUS INGATLANOS MOZGALOM tagja vagyok.

 

Kérem nézzetek rá a web-oldalamra is, www.magyarorszagotthonai.hu

virtuális valóságot nyújtjuk önnek”

Email: magyarorszagotthonai@gmail.com

Telefonszám: +36 70 9315506