Kedves Kolléga!

Ezzel a szolgáltatással egyszerűen és gyorsan (egy munkanapon belül) hozzájuthatsz a kívánt e-hiteles tulajdoni laphoz, melyet emailben továbbítunk.

A szolgáltatás díja 4.000,-Ft, mely összeg kiszámlázásra kerül. A szolgáltatás gyors teljesíthetőségéhez kérjük pontosan add meg a díjfizető nevét és a kívánt tulajdoni lap adatait.
Az „Elküld” gomb megnyomásával tudomásul veszed a szolgáltatásra és a díjfizetésre vonatkozó szabályokat. Az adatok elküldését követően egy visszaigazoló emailt kapsz, a megadott email címre. Kérjük, hogy a levélben szereplő linkre kattintva erősítsd meg az igénylésed, mert azt csak a megerősítést követően áll módunkban teljesíteni.

* (Ha a legfelső cellában lévő „Számlafizető szervezet neve” -t nem jól adod meg, akkor az igénylést, díjfizető híján nem tudjuk teljesíteni, illetve a díjfizető azonosítása miatt a tulajdoni lapot csak késéssel tudjuk lekérni. A szolgáltatás díját a tulajdoni lap adatainak nem megfelelő volta esetén is meg kell fizetni, ezért nagyon fontos az adatok pontos megadása.)