Mik a regisztráció feltételei?

A mi Hippokratészi eskünk a szakma nagy része által 2014-ben elfogadott és aláírt Etikai Kódex. Az Etikai Normagyűjtemény betartására pedig az Etikai Bizottság valamint a szakmánk művelésére vonatkozó jogi követelmények hivatottak.

Mindez számodra annyit jelent, hogy minden esetben meg kell felelned a jogszabályokban megfogalmazott követelményeknek. Így leszel hiteles az ügyfeleid szemében. Ezek a következők:

Ezen kívül megkapod a lehetőséget szakmai előmeneteled egyik legfontosabb és leghasznosabb támaszához: folyamatosan tanulhatsz! Mégpedig olyan naprakész tudást adnak át válogatott oktatóink, melyek lépésről lépésre segítenek a nagyobb sikerek elérésében. Közösségünkben olyan újdonságokat kapsz első kézből, melyeket alkalmazva ki fogsz tűnni a konkurenseid közül!

Ez a szakma is – mint bármelyik másik – napról napra változik. Nem csak a jogszabályok, de a működési környezet is, a technikai feltételektől egészen az emberek/megbízók gondolkodásmódjáig.
Tudjuk, hogy egyedül ezt képtelenség nyomon követni, ezért mi válogatjuk, rendszerezzük a szükséges tudásanyagot, és nektek csak az oktatási naptárt kell figyelni, és jelentkezni a képzésekre.

Elkötelezettnek kell lenned tehát a folyamatos tanulásra, fejlődésre, amelyhez minden segítséget megadunk neked. Újonnan megszerzett tudásodról pedig kétévente egy online vizsga keretében számolhatsz be.
Az oktatás mellett egy olyan közösség tagja leszel, ahol azonos gondolkodású-, sikerorientált-, egymást segítő ingatlanközvetítő kollégákkal találkozol.