Ingatlanértékesítés etikusan

Ugye Önnek is fontos, hogy profi, a mai elvárásoknak megfelelő tudású ügyfélorientált ingatlanközvetítő segítse élete nagy döntésében?

Az Etikus Ingatlanos közösségben kizárólag ingatlanközvetítői végzettséggel rendelkező, magukat folyamatosan képző ingatlanközvetítőket talál, akik magas szintű szakmai tudásuk mellett az ügyfélkezelésben is élen járnak.

És még egy nagyon fontos dolog!

Elfogadták az Ingatlanközvetítők Etikai szabályzatát és elszámoltathatóak!

Hogyan

válasszon

ingatlanközetítőt?

Miért bízzon meg az Etikus Ingatlanosokban ?

Nagyon jól tudjuk, hogy mik lehetnek egy ingatlanügylet buktatói, mire szükséges odafigyelni és mivel tudjuk az adott ingatlan értékesítését megkönnyíteni, a megbízók érdekeit képviselve. Az ingatlanközvetítés számunkra hivatás, nem munka, és éppen emiatt éljük meg oly nehezen azt a megítélést, ami mára már általános közvéleménnyé formálódott: Az ingatlanosok kóklerek, pénzéhesek, átvernek.

Az ETIKUS INGATLANOS közösséget, általa pedig a védjegyhasználat lehetőségét fentiek ellensúlyozására, vagyis azért hoztuk létre, hogy az ingatlanos szakma újra olyan megvilágításba kerüljön a fogyasztói társadalom szemében, mely megbecsülésre és büszkeségre ad okot.

Mi nem illúziót közvetítünk.

Tagjaink mind olyan vállalkozók, akik tisztában vannak az üzleti élet minden járt és járatlan útjával. Mégis, amikor üzletelnek, akkor nem csupán a saját érdekeiket veszik figyelembe. Amellett tették le voksukat, hogy sokkal nagyobb hozadéka és eredménye van annak, ha Önökre, mint potenciális ügyfeleikre emberként figyelnek, nem csupán egy kipipálandó feladatként tekintenek rájuk.

Ez egy különleges hozzáállás.

Nem veszítenek általa. Sem ügyfelet, sem üzletet, sem egzisztenciát. Nyerni viszont annál többet tudnak.

Egy ETIKUS INGATLANOS garancia leendő ügyfelei számára, mert:

Az ETIKUS INGATLANOS nem csupán egy közösség – hanem egy tanúsító védjegy is, mely minden esetben minőséget garantál.

Az ETIKUS INGATLANOS közösség tagjairól, a védjeggyel való minősítés bizalmat és megbízhatóságot közvetít. Fontos mondanivalóval bír: használója maximálisan megfelel a kívánt minőségi követelményeknek.

Az ETIKUS INGATLANOS tagok tanúsító védjegy garancia mind használója-, mind ügyfelei számára. Hisz a védjegy-használatra jogosultság annak a biztosítása, hogy használója mindig minden körülmények között a legoptimálisabb megoldásra törekszik, melynek alapját az emberiesség és a tisztesség adja. A versenyelőny valódi értékét azzal garantálja, hogy egy független szervezet, vagyis az Etikai Bizottság tanúsítja a szolgáltatás minőségét.

A lakosság számára ez különösen megnyugtató, hisz mostantól biztosak lehetnek abban, hogy a védjegy jogosultjától független szervezet, vagyis az Etikai Bizottság tanúsítja adott ingatlanközvetítő szolgáltatásának minőségét. Ha mégis felmerülne az etikai vétség gyanúja, úgy panasszal élhetnek az Etikai Bizottságnál, akik minden esetben teljes körű kivizsgálásnak vetik alá a bejelentett etikai vétséget. Adott esetben ez az érintett ingatlanos védjegy-használati jogának megvonásával is járhat.