Etikus ingatlanos vagy?

Fordítsd hasznodra tudásod és elhivatottságod!

A számodra az ingatlanozás hivatás, a szakmai etika pedig alapkövetelmény?

Eleged van abból, hogy szakértelem és elkötelezettség nélküli ingatlanpiaci szereplők miatt egyre több értékes közvetítői megbízástól esel el?

Csatlakozz hozzánk, és emelkedj ki a tömegből, hogy újra megtaláljanak a minőségi szolgáltatást kereső ügyfelek!>>>

Az Etikus Ingatlanos megérdemli a megbecsülést

Az elmúlt években rendkívüli mértékben csökkent a bizalom az ingatlanos szakma és a közvetítők iránt. Mindennapossá vált a küzdelem egy-egy megbízásért, ráadásul rengetegen vannak, akik valódi szakmai tudás és elhivatottság nélkül, illetve etikátlan üzletpolitikát folytatva tevékenykednek. 

Mit tehetsz te – aki hosszú távra tervezel, és a szakmát hivatásnak tekinted – a negatív megítélés ellen, és azért, hogy ne ess el még több megbízástól?

Bizonyára abban egyetértünk, hogy jóval egyszerűbb helyzetben lennél:

 • ha nem neked kellene az ügyfeleket felkutatnod, hanem ők keresnének fel és tisztelnének meg a bizalmukkal

 • az ügyfelek számára egyértelműen megkülönböztethető és elkülöníthető lennél a szakmaiatlan „kollégáktól”, és így egyre több megbízást kapnál

 • egyre ismertebbé és elismertebbé válnál, mert folyamatosan naprakész tudással és az ügyfelek által elvárt színvonalon végzed a munkádat

Nos, mindössze egyetlen lépés választ el attól, hogy kiemelkedj a független ingatlanosok mindennapi taposómalmából! Csatlakozz az Etikus Ingatlanos közösséghez!

 

Mit veszíthetsz, ha továbbra is a homokba dugod a fejed?

Dönthetsz úgy is, hogy egymagad haladsz tovább, szemben az árral. Ezzel azonban komoly kockázatot vállalsz.

Ha ugyanis mások, élve ezzel a kivételes lehetőséggel, valódi lépéseket tesznek azért, hogy elérjék azt az erkölcsi és anyagi megbecsülést a versenytársak és az ügyfelek szemében, amire érdemesek, neked még többet kell dolgoznod azért, hogy lépést tarthass velük. 

Ellenben, ha úgy döntesz, hogy élsz a felkínált lehetőséggel, és együtt, egymást erősítve haladunk lépésről lépésre előre, hogy:

 • megtisztítsuk a szakmát a feleslegesen cipelt potyautasoktól, és hagyjuk lemorzsolódni azokat, akik nem közénk valók

 • újjáépítsük az ügyfelek irántunk és az ingatlanos szakma iránti bizalmát

 • a tisztelet és a kölcsönös együttműködés elve alapján egyre magasabb szakmai csúcsokat hódítsunk meg

Egységben az erő

Amennyiben tiszteled a hivatásod, etikusan jársz el az ügyfeleiddel szemben és az átlagból kiemelkedő hozzáállással és tudással veted bele magad nap mint nap a feladatokba, megérdemled a szakmai megbecsülést.

Megérdemled, hogy soha többé ne kelljen vadásznod az ügyfelekre, sőt, inkább ők harcoljanak meg az általad nyújtott kiemelkedő minőségű ingatlanügynöki szolgáltatásokért.

Csatlakozz hozzánk, és mutasd meg a világnak, hogy egy elit ligába tartozol, az etikus ingatlanosok csapatába, ahová nem kerülhet be akárki!

Milyen előnyökkel jár számodra, ha csatlakozol közösségünkhöz?

Az Etikus Ingatlanos közösség egy nyitott, de ellenőrzött csoport, ahova kizárólag a hivatásukat és mindenkori ügyfeleiket tisztelő és a jogi, illetve az etikai normákat minden esetben szem előtt tartó és aszerint tevékenykedő ingatlanügynökök kerülhetnek be. 

A csoport tagjai a Tanúsító Védjegy használatára is jogosulttá válnak. 

A mozgalom célja:

 • az ingatlanközvetítői szakmai munka magasabb szintre emelése

 • a szakma meghatározó szereplői által közösen megalkotott etikai normák szerinti tevékenység folytatása

 • a szakmai csoportok együttműködésének kialakítása

Tagjaink szabályos működése ellenőrizhető, az esetleges etikai vétségek tetten érhetők, az érintett kollégák pedig számonkérhetők. A panaszokat minden esetben az Etikai Bizottság vizsgálata és döntése zárja.

Az Etikus Ingatlanos mozgalom tagjai vállalják, hogy:

 • megbízóikat tisztességesen, magas minőségi színvonalon, szakmai kontroll mellett szolgálják ki

 • ha vétenek az Etikai Kódexben leírt szabályozás ellen, úgy felelősségre vonhatók, súlyos vétség esetén pedig megvonható tőlük a védjegy használatának joga

Az Etikus Ingatlanos közösséghez való csatlakozás különösen ajánlott számodra, amennyiben elfogadod az Etikai Kódexben szereplő szabályokat, és szeretnél:

 • szakértői közösség részévé válni

 • naprakész tudással rendelkezni, és szakmailag folyamatosan fejlődni

 • új ügyfeleket szerezni

 • nagyobb árbevételre szert tenni

 • megszabadulni az etikátlan ingatlanpiaci szereplőktől

 • Tanúsító Védjegy alatt biztonságosan dolgozni

A döntés a Te kezedben van! Velünk tartasz? Építsünk fel együtt egy példaértékű és kivételes közösséget, melynek segítségével egyre magasabbra tehetjük a szakmai mércét és egyre előrébb juthatunk! Csatlakozz hozzánk Te is!

Küldd el csatlakozási kérelmedet az oldalon található űrlap kitöltésével. Mielőtt azonban ezt megtennéd, arra kérünk, hogy figyelmesen olvasd át, mi mindenre is lesz szükséged a regisztráció során. Adataidat, melyek a személyi azonosításhoz és a törvényben szabályozott feltételek meglétének ellenőrzéséhez szolgálnak, bizalmasan kezeljük. Azokba betekintést közvetlen kollégáinkon és az Etikai Bizottság tagjain kívül másnak nincs lehetősége! Amennyiben mégsem válsz közösségünk tagjává, úgy a nálunk tárolt – hozzánk beküldött – adataidat véglegesen töröljük rendszerünkből.

Mire is lesz szükséged a regisztráció során?

Személyed azonosítására:

A törvényi előírásoknak történő megfelelés ellenőrzésére:

A kommunikáció érdekében:

Az ETIKUS INGATLANOS azonosító kártyához, valamint az ETIKUS INGATLANOS honlapon, facebook oldalon történő megjelenéshez:

Mi történik azután, ha megnyomtad a „regisztrálok” gombot?

Beküldött adataidról azonnal kapsz egy automatikus visszaigazolást, mely alapján meggyőződhetsz arról, hogy jól kerültek-e a rendszerbe. Az adatok feldolgozását, ellenőrzését valamelyik munkatársunk végzi. Ha a képeket nem küldted el, akkor azokról egy figyelmeztető – hiánypótló – emailt kapsz majd.

Amikor minden adatod rendben van, akkor az Etikai Bizottság ellenőrzi azokat, ahogy azt is, hogy nem volt-e elmarasztalással végződő etikai ügyed, majd meghozza határozatát.

Ezután emailben egy ún. Nyilvántartási Lapot fogsz kapni, melyet ki kell nyomtatnod és aláírva postai úton vissza kell küldened az Etikai Bizottság címére.

Az Etikus Ingatlanos közösséghez tartozás számos előnnyel jár:

Különleges-, naprakész oktatásokon vehetsz részt, amelyek segítenek kitűnni a konkurenseid közül.

Képzéseink árából 20%-os kedvezményt biztosítunk számodra.

Részt vehetsz a közösség kéthavi rendszerességgel tartott összejövetelein, ahol felvetheted az éppen aktuális problémáidat, meghallgathatod mások tanácsait, tapasztalatait vagy magad is adhatsz tanácsokat arra rászoruló kollégáidnak.

Hozzáférhetsz és használhatod a folyamatosan fejlesztett dokumentum gyűjteményünket mindennapi munkád során.

Az ETIKUS INGATLANOS közösségről, a tanúsító védjegy használati jogával bíró kollégákról, az általuk nyújtott, és a tanúsító védjegy révén garantált szolgáltatási színvonalról széles körű tájékoztatást nyújtunk a társadalom részére minden kommunikációs csatornánkon.

Ennek köszönhetően a potenciális megbízók mindig pontosan tisztában lesznek azzal, hogy milyen garantált szolgáltatásra, milyen szolgáltatási színvonalra számíthatnak akkor, ha ETIKUS INGATLANOS közreműködését veszik igénybe ingatlannal kapcsolatos problémáik, élethelyzeteik megoldásánál.

Komplex szolgáltatásról beszélünk, mert a fogyasztóknak/megbízóknak lehetőségük lesz arra, hogy problémáikat jelezzék az Etikai Bizottság felé, aki a panaszt minden esetben kivizsgálja, és, ha azt valósnak értékeli, akkor az érintett kollégától a Bizottság megvonja a tanúsító védjegy használati jogát.

Azon túl, hogy a fenti módon gondoskodunk a közvélemény folyamatos tájékoztatásáról, természetesen te magad is minden általad használt kommunikációban feltüntetheted, hogy a tanúsító védjegy jogos használója vagy, személyes találkozó esetén pedig saját arcképes igazolványoddal is alá tudod mindezt támasztani.

A tanúsító védjegy használati jogához kötelezettségek is tartoznak.

A kötelezően vállalt tanulási folyamaton túl regisztrálási díjfizetés is társul a folyamathoz!

Csatlakozási kérelmed, valamint a regisztrációs díj befizetése minden esetben az adott év végéig szól. Ha közösségünk tagja szeretnél maradni, úgy azt az említett év lejáratát követően meg kell újítanod.

Védjegy regisztáció díja:

5.900 Ft/hó

Alapadatok
Értesítési cím
Személyi adatok
[Maximális fájlméret: 10MB]
Ingatlanközvetítésre vonatkozó adatok
Nem kötelező kitölteni, de a regisztrációval hozzájárulok, hogy az Etikai Bizottság az adataim alapján a hatóságnál ellenőrizze ezt az adatot.

 

Nem kötelező kitölteni, de a regisztrációval hozzájárulok, hogy az Etikai Bizottság az adataim alapján a hatóságnál ellenőrizze ezt az adatot.

 

Nem kötelező kitölteni, de a regisztrációval hozzájárulok, hogy az Etikai Bizottság az adataim alapján a hatóságnál ellenőrizze ezt az adatot.

 

Nem kötelező kitölteni, de a regisztrációval hozzájárulok, hogy az Etikai Bizottság az adataim alapján a hatóságnál ellenőrizze ezt az adatot.

 

Nem kötelező kitölteni, de a regisztrációval hozzájárulok, hogy az Etikai Bizottság az adataim alapján a hatóságnál ellenőrizze ezt az adatot.

 

Fizetésre vonatkozó adatok
Jognyilatkozatok