Bedics Zsuzsa - Etikus Ingatlanos

Bedics Zsuzsa

Mint XVII. kerületi lakos, személyes tapasztalattal rendelkezem, milyen Budapestnek ezen a részén lakni. Mi az előnye vagy hátránya, mit hol lehet megtalálni és hogy lehet közlekedni. Ezért is foglalkozom a XVII., XVI. kerülettel és a környező településekkel, hogy az ideköltözőket segíteni tudjam mit, hol és mennyiért érdemes megvenni vagy eladni.
Email: info@bixingatlan.hu
Telefonszám: +36/70-366-1442

Demény Dániel - Etikus Ingatlanos

Demény Dániel György

Már sok éve foglalkozom ingatlan közvetítéssel Szolnokon és 20 km-es vonzáskörzetében. Ez alatt az idő alatt rengeteg elégedett ügyfélre tettem szert. Mind az Ingatlanjaik értékesítése, mind bérbeadása után.
Email: daniel.demeny@zounok.ingatlan.hu
Telefonszám: +36/70-776-2417

Dobos Márta - Etikus Ingatlanos

Dobos Márta

Ingatlanos vagy marketinges? Mindkettő!
Szenvedélyesen szeretem a munkámat. Nem tudok csak marketinges, vagy csak ingatlanos lenni. A kettőt együtt, komplexen végzem. Az értékesítést ötvözöm marketing stratégiákkal, míg a marketinget, az értékesítés során megszerzett széles látókörrel.
A végeredmény pedig a közös siker, ami a munka mozgatórugója. A célt látom magam előtt, akár ingatlan eladásról van szó, akár egy webáruház kivitelezéséről.
Bízza rám akár ingatlan eladását, akár, marketingjét, együtt sikerre visszük!
Olyan erősen higgy abban amit szeretnél, hogy más esélye ne is legyen, csak megvalósulni…
Email: marta@dobosmarketing.hu
Telefonszám: +36/20-665-1652

Domoszlainé Leéb Ibolya - Etikus Ingatlanos

Domoszlainé Leéb Ibolya

Email: iroda.leeb@gmail.com
Telefonszám: +36/30-949-1966

Dr. Mosolygó Lászlóné - Etikus Ingatlanos

Dr. Mosolygó Lászlóné

Email: erzsebeteger@gmail.com
Telefonszám: +36/30-266-0329

Fehér Ágnes - Etikus Ingatlanos

Fehér Ágnes

2008 környékén kezdtem az ingatlanközvetítéssel foglalkozni a CDC Franchise hálózatban. Előtte és közben a Fundamentánál is dolgoztam, majd hiteleket intéztem, a CDC egyik hitelcsoportjának a vezetője lettem. 2009-2011 között az egyik irodában irodavezető voltam. 2011-ben nyitottam egy saját irodát a hálózaton belül. Azóta átlag 13-18 fővel dolgozom. Szeretem ezt a szakmát. Azért jelentkeztem, mert a megváltozott piaci helyzetben szeretnék a megváltozott követelményeknek megfelelni. Szeretném, ha a kollégáim is ezt az utat követnék.
Email: agnes.feher@cdci.hu
Telefonszám: +36/70-978-8278

A képen Gábor Yvette Etikus Ingatlanos látható.

Gábor Yvette

Irodánk 25 éves ingatlan értékesítési, bérbeadási, felújítási, kezelési, fejlesztési tapasztalattal rendelkezik, nem csak Budapest számos kerületében, hanem vidéken is.
Kis létszámú irodánk a német, angol, nyelvterületről érdeklődő ügyfeleket nyelvi környezetében tudja kiszolgálni.
Rendelkezünk energetikai szakemberrel, többnyelvű ügyvédi irodai hátérrel, hitelügyintéző partnerrel, belsőépítésszel, kivitelező társasággal.
Úgy értékesítem az Eladók ingatlanát, mintha a sajátomét értékesíteném.
Email: yvette.gabor@gmail.com
Telefonszám: +36/30-300-4175

A képen Grozdits Réka Etikus Ingatlanos látható.

Grozdits Réka

Egyéni vállalkozóként /AGILIS INGATLAN/ dolgozom Veszprémben és környékén. Igyekszem a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtani a hozzám fordulóknak. Nem szorítom ügyfeleimet a kizárólagos szerződés csapdájába. Az egymással szembeni etikus viselkedés munkám alapja.
Célom, hogy ezzel szerezzek magamnak megelégedett ügyfélkört, akik majd ajánlanak másoknak is.
Segítek mindenben, ami felmerülhet az adásvétellel kapcsolatos ügyintézésben. Munkadíjam, bizonyos határok között rugalmas, az ügyfelekkel való személyes megbeszélés során kerül meghatározásra. Katás vállalkozóként Áfa sem kerül felszámolásra. Több oldalon hirdetek, ügyelek, hogy minél több emberhez eljuthasson az adott ingatlan hirdetése. A többi ingatlanos kollégával is szívesen együttműködöm, a legjobb szolgáltatás megvalósítása érdekében.

Email: heuheugr@gmail.com
Telefonszám: +36/20-346-6898

Hangya Péter - Etikus Ingatlanos

Hangya Péter

1999 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel, azaz idén már 20 éve. Mindig igyekeztem ügyfeleim legnagyobb megelégedésére dolgozni. E szerint irányítom a cégemet is, ami már 18 éves. Fő profilunk a belvárosi lakóingatlan közvetítés.
Email: region@region.hu
Telefonszám: +36/70-272-1496

Harris Hajnalka - Etikus Ingatlanos

Harris Hajnalka

2011 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel főállásban. A szakmám egyben a hivatásom is. Az első pillanattól kezdve imádom a munkám, legfőképpen azt, hogy segíteni tudok az embereknek. Rendületlenül hiszek abban, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség fontos. Célom, hogy mind vevő és eladó az eladás során egyaránt maximálisan elégedett legyen.
Email: harris.hajnalka@gmail.com
Telefonszám: +36/20-590-0455

A Harris Hajnalkával készült interjú itt olvasható.

A képen Kirsch Gábor Etikus Ingatlanos látható.

Kirsch Gábor

20 éve Ingatlan értékesitésből élek.
Abban tudok neked segíteni, hogy zuglói ingatlanodat a lehető legmagasabb áron tudd eladni.
Ismerj meg honlapomon: https://ingatlanspecialistak.hu/kirsch-gabor/

Email: kgabor1124@gmail.com
Telefonszám: +36/20-326-7212

Kiss Erika

1988-ban kezdtem az ingatlanszakmában dolgozni, mint ingatlankezelő, később közös képviselő és a folyamatos képzéseknek köszönhetően ma már mint társasházkezelő, vállalkozásban végzem a tevékenységet.
Az ingatlanközvetítés is ennek hozadéka. Az évek során felgyűlt szakmai tapasztalat, a képzéseken való folyamatos részvétel tette lehetővé, hogy ma sikeres ingatlan közvetítő és társasház kezelő legyek.
Szeretem a szakmámat, őszinte örömmel tölt el amikor egy-egy ügyfelemnek sikerül megtalálni álmai otthonát, vagy eladva ingatlanát, ajtót nyitunk vágyainak.
Ezért is választottam mottóul:
“Mi nem csak eladni akarjuk az ingatlanokat, hanem az otthonát teremtjük meg ügyfeleinknek. “
Ez akkor kerül visszaigazolásra, amikor az ügyfél visszatér.
A szakmai tudás, a folyamatos képzés mellett fontos a kellő empátia, hisz ebben a szakmában emberi sorsokkal, élethelyzetekkel találkozunk, ami megköveteli az empatikus hozzáállást.
Minőségi ingatlanközvetítésre törekszem, kollégáimtól is ezt várom el.

Email: hajduhaz@gmail.com
Telefonszám: +36/20-340-3384

A Kiss Erikával készült interjú itt olvasható.

A képen Körmendi Eszter - Etikus Ingatlanos látható.

Körmendi Eszter

Ingatlanvásárlással és ingatlanértékesítéssel kapcsolatosan TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁSSAL állok Ügyfeleim rendelkezésére. Ingatlanközvetítés, díjmentes hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár- biztosítás, energetikai tanúsítás, ügyvédi tanácsadás.
Fő irányvonalam az ÚJÉPÍTÉSŰ ingatlanok, ami egy speciális terület, ezért külön szakértelmet igényel. Területek: Budapest és Pest-megye, kiemelve a XIV., XV., XVI., Pest megyei területek.
Fő mottóm: szakértelem, precizitás, alázat…
Rugalmas munkaidő beosztással dolgozom, akár hétvégén is.
Email: ujingatlanok@gmail.com
Telefonszám: +36/30-954-4450

Liszkai Péter - Etikus Ingatlanos

Liszkai Péter

Liszkai Péter vagyok. 2008-ban a válság előtt kezdtem el ingatlanközvetítéssel foglalkozni a CDC-nél. Mire beletanultam elérkezett a válság is! 🙂 Amely után továbbra is kitartottam a szakma mellett és nagyon sok minőségi munka után meghozta a sikert számomra ez a terület. Ez idő alatt nagyon sok tapasztalatot és ügyfelet szereztem és a legjobbak közé tartoztam a cégünknél.
Email: peter.liszkai@cdci.hu
Telefonszám: +36/70-417-0996

A képen Majoros Zsoltné, Etikus Ingatlanos látható.

Majoros Zsoltné

Miskolcon élek és dolgozom. Az ingatlanközvetítést a válság előtti időkben kezdtem el. Ez az időszak megtanított a kemény munkára és minden profizmusra szükségem volt, hogy talpon tudjak maradni.

A munkám szeretete nagyon fontos számomra. Persze, mindenki pénzből él, nálam mégis a főbb szempont az emberek segítése, az olyan nagy döntéseknél, mint a lakás eladás-, illetve vásárlás. Igyekszem magam folyamatosan fejleszteni, ami nem csak szakmai szempontok alapján történik, de az egyéni lelki fejlődésem is igen nagy fontosságú számomra.

Életem során mindig is fő szempont volt a becsületes munka és a korrekt hozzáállás bármilyen területen is tevékenykedtem. Az ügyfeleim ezt a fajta hozzáállást megérzik és szeretik. Szinte csak ajánlásokkal dolgozom. Számomra a minőségi munka sokkal fontosabb a mennyiséginél. Mindig törekszem arra, hogy minden munkafolyamatnál a maximumot nyújtsam.

Amikor megtalált az Etikus Ingatlanos Csoport, nagyon örültem ennek a lehetőségnek, mert a szívemből szólt.

Email: majoros.ildiko1@gmail.com
Telefonszám: +36/30-535-7946

Manhertz Éva

A Pilis hegy és a budai hegység öleli át azt a régiót, ahol élek és dolgozom. Solymári származású, pilisvörösvári lakosként kezdtem az Ingatlan közvetítéssel foglalkozni egy nemzetközi franchise cégnél,2009-ben. Ennek megszűnése után lettem önálló vállalkozó.

Munkám elsősorban a bizalomra épül, ami mellé társul helyismeretem és több mint 10 éves szakmai tapasztalatom.

Folyamatos képzéseken veszek részt, hogy mindig felkészülten tudjak ügyfeleim rendelkezésére állni.

Célom, hogy ügyfeleim elégedetten ajánlhassanak tovább!


Email: eva.manhertz@gmail.com
Telefonszám: +36/30-974-5124

Marosvári László 

A GDN Ingatlanhálózat pécsi irodájának a tulajdonosa vagyok, egy szintén mérnök kollégámmal vezetjük.

Javarészt Pécsett és Baranyában dolgozunk újépítésű és régebbi ingatlanokkal, de gyakran keresnek más megyékből is.

Ingatlan adás-vétel, albérlet közvetítés, mérnöki tanácsadás, értékbecslés, ügyvédi munka, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése a fő tevékenységünk, de szívesen segítünk tervezők, kivitelezők, építőanyag kereskedők, szállítók egymásra találásában is.

Nem vagyok a ma oly divatos elnevezésű „örökös, gumi  vagy épp gyémánt  fokozatú” értékesítő, de a három szakmai diplomámmal (építész, műszaki tanár, épületfenntartási szakmérnök) úgy érzem értem, tudom és ráadásul szeretem is a szakmám. Sok éves építész tervezői, kivitelezői, beruházói tapasztalattal igyekszem segíteni a hozzánk forduló ügyfeleket

Számomra akkor sikeres egy üzlet ha az eladó is úgy érzi jó áron adta el, a vevő is úgy érzi  jó áron vette és az ingatlanos is ki lett fizetve.

Email: l.marosvari@gdn-ingatlan.hu
Telefonszám: +36/30-947-8323

Marosvölgyiné Várszegi Aranka - Etikus Ingatlanos

Marosvölgyiné Várszegi Aranka

Vevő ügyfeleimnek partner irodák kínálatából keresek megfelelőt. Eladóim ingatlanját általam társirodák is ajánlhatják. Ha másik ingatlanra hívnak engem, de az Övé is megfelelhet, azt is ajánlom. Ügyfeleimet megkímélem a komolytalan érdeklődőktől, végigkísérem a folyamatokon. Tetszik az AJÁNLATOM?
Email: info@korgyuruingatlan.hu
Telefonszám: +36/20-437-0088
Interjú Marosvölgyiné Várszegi Arankával ide kattintva érhető el.

A képen Matalin Marianna - Etikus Ingatlanos látható.

Matalin Marianna

21 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel. Főleg Budapest északi kerületeivel és az Északi agglomerációval foglalkozom.

Email: mariann.matalin@gmail.com
Telefonszám: +36/30-200-5685

Mitring Krisztina

Mitring Krisztina vagyok, a győri Kompakt Ingatlaniroda vezetője.

Munkámat szakmaiságomra és megbízhatóságomra alapozom, 30 éves építőipari  és értékesítési múlttal rendelkezem.
Ügyfeleimnek teljeskörű szolgáltatást nyújtok, az ingatlanközvetítői tevékenységben. Az ingatlan eladásának, keresésén túl, hitelközvetítéssel, jogi háttérrel, zöld energia megvalósításának lehetőségével, energetikai tanúsítvány előkészítésével és home staging szolgáltatással állok rendelkezésre.

Email: decohaz.gyor@gmail.com
Telefonszám: +36/30-364-4306

Molnár Adrienne - Etikus Ingatlanos

Molnár Adrienne

Képzeljen el valakit, aki több, mint ingatlanközvetítő. Akitől rendszeresen hasznos, és Önnek fontos információkat kap, hogy könnyebb és egyszerűbb legyen döntéseket hoznia ingatlanával, pénzügyeivel kapcsolatban – akár eladni, akár megtalálni akarja azt az otthont, amire vágyik. Ön teljes körű támogatást érdemel, hiszen sokszor egy élet munkája fekszik egy adott lakás vagy ház eladásában, vételében.
Molnár Adrienne vagyok. Az a célom, hogy Ön mindig a legjobban jöjjön ki az üzletből. Megoldásokat keresek, közvetítek az emberek között. Egyezséget hozok össze mindkét fél megelégedésére. Magyarul, oroszul, vagy akár angolul. Az Ön biztonságát az ügylet-lebonyolításának szakértő (értékbecslő, ügyvéd, pénzügyi tanácsadó) csapatával teszem gördülékennyé és eredményessé. Az ingatlan nagy érték, az életvagyona jelentős része. Ha eladja, akkor az érte kapott pénz, ha veszi, akkor pedig az ingatlan haszna az Ön jövője biztonságának záloga.

Email: ingatlanokat1@gmail.com
Telefonszám: +36/70-432-4681

Németh László - Etikus Ingatlanos

Németh László

“Németh László vagyok, a Gyémántfelhő Ingatlan tulajdonosa. 2006. óta képviselem az ingatlanközvetítői szakmát a legjobb tudásom szerint, néhány éve már a MIOSZ tagjaként. Folyamatosan képezve, valamint a legbonyolultabb esetektől sem visszariadva fejlesztem magam, hogy egyre jobban tudjam szolgálni megbízóimat. Nálam mindig az ember áll a fókuszban, akinek az adott szituációban, ingatlanhoz is köthető egyedi problémája, vagy az idejét, lehetőségeit meghaladó elvégzendő feladata van. Az elmúlt közel másfél évtized alatt kiterjedt kapcsolatrendszert építettem ki, hogy minden kapcsolódó területhez megfelelő megbízható szakembert tudjak ajánlani. Így az ingatlanok adásvételének és bérletének közvetítése mellett kiváló ügyvéd, közjegyző, hiteltanácsadó, építész, energetikus, belsőépítész, lakberendező, költöztető áll megbízóim segítségére. Ezzel a lehető legszélesebb szolgáltatást nyújtva teremtek számukra maradandó értéket. Várom megtisztelő megkeresését!”
Email: nemethlaszlo@gyemantfelho.hu
Telefonszám: +36/70-623-4878

A Németh Lászlóval készült interjú itt olvasható.

A képen Oláh Emese - Etikus Ingatlanos látható.

Oláh Emese

“1995-ben ott voltam a szakma első lépéseinél. Azóta elégedett ajánlások alapján intézem az ügyfeleim ingatlanigényeit. Területem elsősorban Buda és a belvárosi környék.
Az otthonunk drága kincs, ezért bízza tapasztalt szakemberre. Ingatlanban otthon vagyok! “
Email: info@morrison.hu
Telefonszám: +36/30-948-4515

Az Oláh Emesével készült interjú itt olvasható.

Osadcow Gergely - Etikus Ingatlanos

Osadcow Gergely

Több, mint 20 éves tapasztalattal segítem üzleti megbízóinkat a legjobb döntés meghozatalában ipari/kereskedelmi ingatlanok bérlete illetve adásvétele ügyében. Piacismeretem, értékbecslői gyakorlatom és kapcsolatrendszerem révén tudok első sorban értéket teremteni ügyfeleink részére – elsősorban a dél-Pesti agglomerációban. Emellett az ingatlanfejlesztés, a hivatalos értékbecslés, a finanszírozás és a jogi tanácsadás is hozzá tartozik a teljeskörű szolgáltatásunkhoz.

Email: osadcow.gergely@gmail.com
Telefonszám: +36/30-990-0409

Pandur Balázs

“37 éves vagyok, nős. Feleségemmel 2 kisgyermeket nevelünk. 12 éve vagyok értékesítő, ebből 7 éve aktívan ingatlanokkal foglalkozom. Korábban partneri hálózatnál dolgoztam, most saját irodám van.

Ügyfeleim szerint megbízható és precíz vagyok. Sokan a megoldhatatlan feladatok megoldójaként is hívnak. Nagyon szeretek emberekkel dolgozni, és a rám bízott feladatokat maximálisan elvégezni. Feleségem jogász és hobbi lakberendező, így jól kiegészítjük egymást. 2020-ban költöztünk Telkibe, ami életünk egyik legjobb döntése volt.

Számomra az ingatlan értékesítés nem csak egy szakma, hanem szenvedély és életforma is egyben.

Megbízóim a következő számíthatnak a velem való együttműködés során: 

· Értékesítés orientált hirdetés elkészítése (profi fotó, szöveg, videó)

· Pontos, precíz, transzparens és folyamatos tájékoztatás

· Partneri együttműködés

· Lelkiismeretes munkavégzés

· Folyamatos piaci jelenlétet

· Rátermettség

· Komplex szolgáltatási rendszer: ügyvédi támogatás, hitel, CSOK, energetikai tanúsítvány, értékbecslés, ingatlan statikai vizsgálat”

Weboldal: www.panduringatlan.hu

Email: info@panduringatlan.hu

Telefonszám: 36/30-280-8402

 

Pataki Tibor - Etikus Ingatlanos

Pataki Tibor

“Húsz éve dolgozom a szakmában, 1999-ben alapítottam céget ingatlanközvetítői tevékenység végzésére. Amit az ingatlan tanácsadói – véleményem szerint az ingatlanközvetítői kifejezést már meghaladta az idő – szakmáról gondolok, röviden a Cegléd Ingatlan cégismertetőjében fogalmaztam meg. Cégfilozófiánk a következő, ügyfeleknek kínált értékeket tartja elsődlegesnek: Magas szintű szakmai felkészültség, korrekt partnerkapcsolat, teljes körű ügyfélkiszolgálás, egy ablakos értékesítési rendszer, integritás a cég kapcsolataiban, állandó magasabb szintre törekvés, szakmai függetlenség megőrzése – Másképp, mint mások!”

Email: p.tibor@cegledingatlan.hu
Telefonszám: +36/30-364-6285

Popovné Takács Krisztina Éva - Etikus Ingatlanos

Popovné Takács Krisztina Éva

Popovné Takács Krisztina vagyok, 1993-óta érdekel a magyarországi ingatlan piac helyzete, eleinte napi kikapcsolódásként tanulmányoztam az ingatlan árak alakulását és ez idő alatt annyira elköteleződöttem az ingatlanos szakma iránt, hogy 2006-óta ez lett a hivatásom. Fő területem a lakóingatlan értékesítés. Nagyon fontosnak tartom a pozitív hozzáállást és a korrekt tájékoztatást, azért is igyekszem minden hozzám forduló ügyféllel személyesen találkozni és részletesen, nyugodt körülmények között átbeszélni a keresési, illetve az ingatlan eladással kapcsolatos szempontjaikat. Ha mindez megtörtént, akkor a piaci körülményekhez igazodva látom el őket tanácsokkal, hogy tudjanak reális döntéseket hozni. Nem hiszek a mennyiségi ingatlanközvetítésben én inkább a minőségi ingatlanközvetítésben veszek részt, ezért csak korlátozott számban veszek fel megbízásokat, legyen az értékesítésre váró ingatlan vagy ingatlan kereső ügyfél. Minden ügylet egyedi és minden ügylet mögött emberek állnak, ezért úgy foglalkozom az ügyfel
Email: popovne.krisztina@gmail.com
Telefonszám: +36/20-550-1000

A képen Porkoláb Éva - Etikus Ingatlanos látható.

Porkoláb Éva

Mindig arra törekszem, hogy ügyfeleim elképzelését mind ingatlanuk eladásában , mind otthonuk megtalálásában a legjobban képviseljem. Úgy gondolom az üzleti siker mércéje, az ügyfél elégedettsége.
Email: porkolabevaingatlanok@gmail.com
Telefonszám: +36/70-365-0265

A képen Rácz-Hódi Gyöngyi, Etikus Ingatlanos látható.

Rácz-Hódi Gyöngyi

Email: hodi.gyongyi@gmail.com
Telefonszám: +36/30-603-3411

Radányi Virág Stefánia - Etikus Ingatlanos

Radányi Virág Stefánia

Radányi Virág vagyok, az RV Ingatlan alapítója. Közgazdászként 20 éves pénzügyi területen eltöltött idő után 2015-ben kezdtem el dolgozni értékesítőként egy ingatlanközvetítő franchise hálózatnál. Már az első félévben elnyertem a hónap értékesítője címet és ezt még két alkalommal megismételtem a következő 2 évben. A kezdeti sikerek és rengeteg tapasztalat birtokában 2018 elején döntöttem a saját ingatlanközvetítő vállalkozásom elindítása mellett, és az első évet is nagyon sikeresen zártuk, a kitűzött célokat túlteljesítve. Küldetésünk ügyfeleink legmagasabb szintű, minél szélesebb körű kiszolgálása valamint az ingatlanszakma méltó elismerésének elérése.
Email: virag@rv-ingatlan.hu
Telefonszám: +36/20-464-2502

Sándor Viktória

2003 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel magyarországi és amerikai végzettség alapján. Mindig a legújabb és legfejlettebb módszereket alkalmazva gyarapítom tudásbázisomat, hogy a piaci igényekhez idomultan és az ügyfél elvárásaihoz 100%-ban alkalmazkodva nyújtsam szolgáltatásaimat. Célom nem csak a vásárlói igények kielégítése, hanem a széleskörű tájékoztatás, az ingatlanközvetítői szolgáltatás szakmai színvonalának növelése szakmapolitikai eszközökkel. A piaci igények folyamatos figyelése, a külföldi trendek begyűrűzése, annak a hazai kereslet-kínálatra való hatásának tanulmányozása, mind olyan napi feladat, mely elősegíti a vásárlók, megbízók jobb megértését. Hatékonyabb kommunikációval pedig jól feltérképezhető, definiálható az igény, melynek kielégítése így rövidebb időt vesz igénybe. A szakmai tanácsadáson túl, jogi és hitelközvetítői háttérrel is segítem ügyfeleim “egykapus ügyintézését”!

Aki nálam teszi le a voksát, akár eladóként/bérbeadóként, akár potenciális vevőként/bérlőként az teljes körű és problémamentes kiszolgálásban részesül, mentesülve a többcsatornás megoldásoktól.

Email: v.sandor@e-bh.hu
Telefonszám: +36/20-938-0490

Sulyok Attila - Etikus Ingatlanos

Sulyok Attila

Sulyok Attila vagyok. 2006 óta dolgozom az ingatlanszakmában. Az „ingatlanozás” mára hivatásommá vált a szó legnemesebb értelmében. A kezdetektől az OTTHON CENTRUM-nál dolgozom, 2012-től a XXII.kerületi irodák vezetője vagyok. Meggyőződésem szerint a hálózatunk sem hiba nélküli, ám az évek alatt gyűjtött tapasztalatok miatt az ingatlanpiaci lehetőségek között magasan a legjobb, mint a Tanácsadóink, mint a leendő Eladóink és Vevőink számára.
Mint tudjuk, szerelőből, fodrászból és sok más szakmában dolgozóból is van kiváló és silány munkát végző is. A mi szakmánk is ilyen, de minden nap úgy végzem feladataimat, hogy a kiváló, a korrekt legyen többségben és a szakmánk minősége emelkedjen!
Email: sulyok.attila@oc.hu
Telefonszám: +36/70-454-2209

Szabó Ákos

Ingatlanos és értékbecslő. Közel 20 éve értékesítek. Pályámat az építőiparhoz kapcsolódó műszaki területen kezdtem, és 11 évet töltöttem el nemzetközi környezetben, itt vált a véremmé az értékesítés.

Vezetőm szerint “egy év kettőnek számít”…akkor nem értettem, most már mosolygok rajta 🙂 Többszöri hazai elismerés után 2012-ben nemzetközi kitüntetést is kaptam.

Feleségem közel 20 éve ingatlan bérbeadással és értékesítéssel foglakozik, általa a hazai ingatlanpiac minden rezdülését testközelből élem át nap mint nap. Nálam a minőség és nem a mennyiség a fontos. Innovatív módszerek használatával meggyorsítom az eladás folyamatát. Független ingatlanközvetítőként célom, hogy a megbízó elvárásait maximálisan teljesítsem. “Gyönyörű az, ha az ember célba lát s eléri azt, tűzön-vízen át.” (Ibsen).

Győr és környező településein dolgozom. Szívem mindig a Barokk Belvárosért dobog. Itt születtem, itt élek, és kijelenthetem hogy szakértője vagyok.


Email: akos.szabo79@hotmail.com
Telefonszám: +36/20-376-3053

Szarvas Róbert - Etikus Ingatlanos

Szarvas Róbert

Sopronban kilencvenes évek elején kezdtem használtautó kereskedelemmel foglalkozni. E tevékenység során finanszírozási és biztosításkötési tapasztalatokat is szereztem. A kiváló felkészültség lehetővé teszi a magas színvonalú szolgáltatást, így a szerződéskötés „az ügyfél számára legkedvezőbb ajánlat kiválasztását követően” akár azonnal megtörténhessen. Közben párosítottam e tevékenységemet az ingatlan szakmával, megszereztem az ingatlan közvetítői szakképesítést is. Az ingatlanközvetítésben nagy hasznát veszem a jó kommunikációs képességemnek és széleskörű kapcsolatrendszeremnek. Célom az ügyfelek teljes körű kiszolgálása, ennek érdekében folyamatosan bővítem tudásomat.

Email: pillboxinfo@gmail.com
Telefonszám: +36/30-360-3545

A képen Szénási B. Viktória Etikus Ingatlanos látható.

Szénási Viktória

2010 óta vagyok aktív résztvevője az ingatlanpiac rohamosan változó, hullámzó világának, mint ingatlanközvetítő. Ez számomra nem csak egy szakma, hanem igazi hivatás is. Csömörön élek, ezért itt és a környező településeken dolgozom. Jól ismerem a helyi viszonyokat és az ingatlanpiaci keresletet és kínálatot, így szakértői segítséget tudok Önnek nyújtani, ha ingatlanát szeretné értékesíteni vagy éppen itt szeretné megtalálni álmai új otthonát. Az elmúlt közel egy évtized alatt széles kapcsolatrendszert építettem ki, megbízható és felkészült kollégákkal (ügyvéd, hitelügyintéző, épület energetikai tanúsító) dolgozom együtt. Hiszem, hogy ez egy nagyon komoly bizalmi szakma, hiszen legtöbb ügyfelem legfőbb vagyona az ingatlana, ezért kellő komolysággal, odafigyeléssel, tisztelettel kezelek minden megbízást. A megbízóimmal napi szinten tartom a kapcsolatot, hiszen a folyamatos információáramlás elengedhetetlen, hogy naprakész legyen mindkét fél. Fotográfus végzettségem segít a minőségi fényképek készítésében, hiszen egy hirdetési felületen ezek ragadhatják meg először a potenciális vevők figyelmét.

Szeretném, hogy Magyarországon is hasonló elismertséget szerezzen ez a szakma, mint a fejlettebb országokban. Kezdje ingatlana értékesítését azzal, hogy egy kávé mellett beszélget velem a helyi ingatlanpiacról és engedje meg, hogy megosszam az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat Önnel!
Email: szenasi.b.viktoria@gmail.com
Telefonszám: +36/30-296-7375

A Szénási B. Viktóriával készült interjú itt olvasható.

A képen Sztanisicsné Puky Dorottya Etikus Ingatlanos látható.

Sztanisicsné Puky Dorottya

Munkám során meghatározó a magas szintű szakmai felkészültség, a tisztesség, a megbízhatóság, a szociálisan érzékeny viselkedés valamint az állandó magasabb szintre való törekvés. Ingatlanosként Puky Dóra nevet használom.
Email: p.dora@cegledingatlan.hu
Telefonszám: +36/30-949-1978

A képen Takács Alán, Etikus Ingatlanos látható.

Takács Alán

2000-2006-ig multinacionális kereskedelmi cégnél megszerzett és aktívan használt értékesítési tapasztalatokat kiegészítve, 2006 óta folyamatosan végzem az ingatlanközvetítői, értékesítői tevékenységet, valamint segítséget nyújtok felsőfokú ingatlan vagyonértékelőkkel együttműködve, értékbecslések, értékmeghatározások elkészítésében.
A Gamma Ingatlan Kft. munkatársaként a következő tevékenységekben tudok segíteni, illetve szaktanácsot adni: ingatlan forgalmazás (lakó és nem lakó ingatlanok, termőföldek stb…), ingatlan értékbecslés (lakó és nem lakó ingatlanok, termőföldek stb…), ingatlan fotózás, alaprajz készítés, ingatlannal kapcsolatos jogi tanácsadás és ügyintézés.
Kollégákkal Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, miskolci központtal, valamint partnereinken keresztül Debrecenben és Budapesten, termőföldekkel kapcsolatban országos szinten végezzük tevékenységüket.
Email: gammaingatlan1@gmail.com
Telefonszám: +36/20-447-4101

A Takács Alánnak készült interjú itt olvasható.

A képen Till Lajos Etikus Ingatlanos látható.

Till Lajos

Email: tillek9700@t-online.hu
Telefonszám: +36/70-293-8148

Toldy Éva Gabriella - Etikus Ingatlanos

Toldy Éva Gabriella

Email: e@toldy.hu
Telefonszám: +36/30-574-9730

A képen Tomcsikné Kovács Erika Mária - Etikus Ingatlanos látható.

Tomcsikné Kovács Erika Mária

PONTOSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG!
Ha régi otthonát kinőtte, megunta, ha új környezetre vágyik, vagy kiadná, a legjobb helyen jár. Mi segítünk! 15 éve foglalkozom budapesti, vagy Pest megyei ingatlanok adás-vételével, bérbeadásával, közvetítésével, valamint hitelközvetítéssel és energetikai tanúsítvány beszerzésével. Fő terület XIV., XVI., XVII., Pest megye.
5 éve a Magyarországi Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ) tagjaként országos adatbázisból tudok Önnek igénye szerinti ingatlant ajánlani, bemutatni.
Továbbiakban ügyvédi háttérrel rendelkezünk, szerződések lebonyolításában, jogi tanácsadásban, érték meghatározásban, tudunk a rendelkezésükre állni.
Ha eladni, kiadni szeretné ingatlanát, várom közvetítésre a felkérését. MIOSZ tagként 1 megbízással rajtam keresztül még sok-sok tagiroda ügyfele kaphatja meg ajánlatként a hirdetést, hogy sikeres legyen az eladás. Hívjon bátran!

Email: erikatomcsik@gmail.com
Telefonszám: +36/70-369-5351

A képen Turzó Bettina Etikus Ingatlanos látható.

Turzó Bettina

Turzó Bettina vagyok, több éves hálózati ingatlanközvetítői tapasztalattal rendelkezem. Egy országos ingatlanirodánál tanultam és bizonyítottam, ahol többször voltam a hónap értékesítője. Több száz elégedett ügyfelet és ingatlan értékesítését tudhatom a hátam mögött. Elsősorban Budapesten és Pest megyében tevékenykedem, ahol új építésű, használt ingatlanokkal és telkekkel foglalkozom.
Ami megkülönböztet az ingatlanosok többségétől, hogy szeretem a munkámat, tisztelem az embereket, minden ügyfél egyedi és fontos. Nagyon sok régi ügyfél vagy azok barátai, ismerősei keresnek meg, bizonyítva, hogy ügyfélkezelési módszeremet szeretik az emberek. Ügyvédi- és hiteltanácsadásban is segítek. Hétvégén is dolgozom, hiszen az emberek többsége ekkor ér rá. Remélhetőleg hamarosan találkozom Önnel is és segítségére lehetek, akár eladási, akár vételi szándék vezérli.
Email: turzobettina@gmail.com
Telefonszám: +36/30-924-5445

Varga Györgyi - Etikus Ingatlanos

Varga Györgyi

30 éves idegenforgalomban töltött időszak után kezdtem el ingatlanközvetítéssel foglalkozni. Angolul, németül és franciául beszélek, így elsősorban külföldieknek segítek a budapesti tartózkodásuk idejére megtalálni a megfelelő otthont. Emellett ingatlan eladással is foglalkozom. Ügyfélköröm igen széles és színes. Itt tanuló diákoktól, üzletembereken át a diplomatákig terjed, jó kapcsolatban vagyok nagy multi cégekkel, re-lokációs ügynökségekkel és néhány nagykövetséggel. Az elmúlt évben több mint 60 különböző nemzetiségű kliensem volt. Folyamatosan képzem magam, foglalkozom Home staging-gel is, hogy az általam felkészített ingatlanok mielőbb értékesítésre/kiadásra kerüljenek.
Remélem, meggyőződtek, hogy igyekszem igényes megjelenéssel a legtöbbet kihozni a lehetőségekből.
Email: budapestflatsforrent@gmail.com
Telefonszám: +36/70-454-5761

A Varga Györgyiről készült interjú itt olvasható.

A képen Vécsei Melinda - Etikus Ingatlanos látható.

Vécsei Melinda

2007 óta foglalkozom használt ingatlanok értékesítésével, előtte saját beruházásban új házak, lakások építésével, értékesítésével foglalkoztam.
Az ingatlanközvetítést és értékbecslést a REMAX Magyarországnál kezdtem, ahol a 2008-as évben a magyarországi régióban elsőként végeztem. Ettől a nemzetközi hálózattól nagyon sokat tanultam, sok olyan kollégát ismertem meg, aki mai is foglalkozik ezzel a szakmával, így a kapcsolat megmaradt.

A Huber Ingatlan Kft.-t már 10 éve, 2009-ben alakítottam tulajdonostársaimmal. A MIOSZ-hoz 2013-ban csatlakoztunk. Területi kötöttség nincs, de elsősorban Budakeszi és környéke a fő terület, lévén, hogy már 26 éve a Zsámbéki medencében élek. Természetesen ide értem Budapest budai oldalát is, illetve az ajánlásokból jóformán területi határ nincs.

Új elérhetőség:
2071 Páty Rákóczi út 36. – A Dr. Bara Emőke Ügyvédi Irodában, együttműködve Dr. Bara Emőke ügyvéddel mind az értékesítés, mind a vétel során is.


Email: vecseimelinda@gmail.com
Telefonszám: +36/20-437-7028