Sándor Viktória

Etikus Ingatlanos védnök

Hogy mi köt a Mozgalomhoz?

Egy gyerekkorom óta dédelgetett szenvedély! Létrehozni valamit, ami a közösséget építi, maradandót alkot és jobbá tesz engem és azt a világot, melyben élünk.

Mikor, ha nem most van szükség arra, hogy megtisztítsunk egy olyan szakmát, ami az emberek életének és munkásságának kiemelkedő, tárgyiasult valóságával, az INGATLANNAL foglalkozik.

A 2000-es évek eleje óta vagyok jelen ebben az iparágban és cselekedeteim mozgatórugója ez a gyerekkori álom.

Az Etikus Ingatlanos Mozgalom számomra a megtisztulást jelenti, a hitet abban, hogy lehet másként is űzni ezt az általam szevedélyesen szeretett munkát.

dr. Szokolovszki Anikó

Etikai Bizottság elnöke

Ügyvédként hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy az Etikus Ingatlanos Mozgalomhoz tartozhatok, hogy együtt dolgozhatok, együtt gondolkodhatok olyan ingatlanosokkal akik nem csak jól, ügyesen, hatékonyan, hanem korrekten és etikusan akarnak dolgozni. Az ingatlanközvetítők szakmája nehéz, mert felelősségük van abban, hogy eladó-vevő elégedetten zárja le a jogügyletet. Manapság az ingatlan hatalmas értéket képvisel, legyen értéke az ingatlanközvetítői szakmának is.

Balla Ákos

Etikai Bizottsági tag

Cégvezetőként közel 20 éve rendszeresen foglalkozok etikai ügyekkel és vitákkal, melyek a saját kollégáink között, vagy más cégek munkatársaival alakulnak ki, illetve sok esetben az ügyfeleket is érintik. Hiszek abban, hogy minden vitás kérdés esetén van helyes megoldás, és hogy minden egyén, szervezet és szakma fejlődik azáltal, hogy a legnehezebb problémáit megoldja. Hiszek továbbá abban, hogy az etikai természetű kérdések nem hatósági ügyek, ezért ezeket szakmai szervezeteknek kell megoldania, mely munkában örömmel veszek részt.

Dr. Németh Zoltán

Etikai Bizottsági tag

Lorem Ipsum

Borsi László

Etikai Bizottsági tag

Nem túl régóta, 30 éve foglalkozom ingatlannal, a legkülönbözőbb területeken. Alapvetően üzletemberként. Alapelvem a hosszú távon való gondolkozás és a kölcsönös bizalomra, megbecsülésre, elismerésre épülő együttműködés.

Kizárólag a minden partner számára előnyös üzletek jelenthetik az ehhez vezető utat és nem a rövid távú haszonlesés.

Ez pedig kizárólag etikus működéssel érhető el. Aki nem így tesz, előbb-utóbb kirostálódik, de hosszú távon semmiképpen nem lehet maradása egy (szakmai) közösségben.

Ezen gondolatok jegyében üdvözlöm az Etikus Ingatlanos Mozgalmat és ezért vállalok szerepet benne.

Dr. Nagy Zoltán

Etikai Bizottsági tag

Miért érdekel és miért érdekes az „etikus ingatlanos” mozgalom?

Ügyvédként napi gyakorisággal kommunikálok ingatlanközvetítőkkel, naponta igyekszünk közösen megoldani ingatlanjogi problémákat vagy lebonyolítani ingatlanügyleteket. Ennek során sajnos szintén nagyon sokszor tapasztalom, hogy – tisztelet a kivételnek – híján vannak bizonyos készségeknek. Az egyik ilyen készség, hogy etikusan járjanak el a megbízóik, a vevőjelöltjeik vagy akár az eljáró ügyvéddel szemben is. Abban bízom, hogy az etikus működés tanítható és tanulható. Ennek a folyamatnak szeretnék a részese lenni.

Osadcow Gergely

Etikai Bizottsági tag

Az etika az emberi cselekedeteket irányító erkölcsi értékek és társadalmi normák rendszerezése, tudományos vizsgálata. Ennek során abból a felismerésből indultunk ki, hogy a tanácsadói munka személyes kompetencia és felelősség is egyben. Ez a hivatás pedig csak annak való, aki azt nem pusztán a pénzért míveli, és akinek a munkája mögött segítő szándék és jóakarat áll. Ha magadra ismertél, csatlakozz hozzánk!

Viski Nóra

Titkársági vezető

Titkárságvezetőként naponta találkozom a közvetítőkkel. Ki így, ki úgy áll kérdésekhez, feladatokhoz. A legtöbben azonban egy irányba néznek, ha összefogásról van szó. Olyan csapathoz szeretnek tartozni, amelyik élen jár a szakmaiságban, a rendcsinálásban. Olyan közegben lehet igazán eredményesen dolgozni, ahol elvárás a kellem és az illem. Mindenfajta nehézség nélkül vállalják a tiszta, hatékony és erkölcsös munkát, mert csak akkor jó az üzlet, ha mindkét fél jól jár. Én úgy látom, szeretnek a Mozgalomhoz tartozni, egyre többen érdeklődnek és csatlakoznak. A munkám az, hogy segítsem őket elszántságukban. Egy mosoly mindenkinek jár akár telefonon akár személyesen találkozom az Etikus Ingatlanossal.

Kirsch Gábor

Oktatás szervező

1999 óta foglalkozom ingatlan értékesítéssel.

Az ingatlanértékesítés területén a komplex feladatok megoldása jelent számomra kihívást.

A szakmai közösség érdekében elsősorban a marketing-, és az oktatás területén vállalok feladatokat.

Meggyőződésem, hogy a jó ingatlanos “minden ingatlan típusról tud valamit, de valamelyikről mindent”.

Ezért célom, hogy a speciális ismeretekkel rendelkező szakemberek szakértői csoportba szerveződjenek, és az “ingatlanspecialisták” a lakosság számára is messziről felismerhetőek legyenek.

Mihalcsek Noémi

Kommunikációs menedzser

Egy értéket teremtő ügy mellé álltam ahol egy rendkívüli csapattal dolgozom együtt.

Az ETIKUS INGATLANOS mozgalom azért jött létre, hogy újra olyan megvilágításba kerüljön az ingatlanos szakma a fogyasztói társadalom szemében, amely megbecsülésre és büszkeségre ad okot.

A Mozgalom missziója és célkitűzése olyan értéket képvisel ami rendkívüli és egyedülálló.

Az ETIKUS INGATLANOS nem csak egy mozgalom, egy közösség – hanem egy tanúsító védjegy is, mely minden esetben minőséget garantál.

Sebestyénné Qeis Leila

Szövegíró, junior- honlapszerkesztő, SEO-s

Szövegíróként, junior honlapszerkesztőként- és SEO-sként csatlakoztam az Etikus Ingatlanos mozgalomhoz. Mindig is azok a kezdeményezések mozgattak, amelyek jót tesznek, amelyek a világot bármely módon egy szebb és jobb hellyé alakítják – ahol az igazság az első és legfontosabb, és túlmutat az egyéni érdekeken. Az ingatlanközvetítőkkel szemben kialakult előítéletekkel én magam is találkoztam, és úgy érzem, hogy az Etikus Ingatlanos Mozgalomhoz csatlakozva képességeimet egy korrekt, jó ügy szolgálatába állítom.