You are currently viewing Etikus Ingatlanos interjú: Harris Hajnalka

Etikus Ingatlanos interjú: Harris Hajnalka

Etikus Ingatlanos interjú: Harris Hajnalka

Újabb hét, újabb interjú. Ezúttal Harris Hajnalkát kértük, hogy meséljen magáról, kapcsolatáról az ingatlan szakmával és az Etikus Ingatlanos Közösséggel.

  • Mesélj magadról egy kicsit: mióta dolgozol az ingatlanos szakmában?

Őszintén szólva 2011 óta ingatlanozom szívvel és lélekkel. Egy nagyobb cégnél kezdtem, az első három év alatt ott tanultam ki a szakmát. Körülbelül hat éve már saját magam csinálom, no persze ez nem azt jelenti, hogy egyedül dolgozom, mert nagyon sok kis irodával működöm együtt. Ez nem munka nekem, sokkal inkább hivatás, és annak ellenére, hogy rendkívül stresszes néha, de szeretem, sőt, imádom a munkám! Megvannak benne számomra a kihívások, amikre szükségem van nap mint nap.

  • Mennyire találkozol munkád során az ingatlanosokról kialakult esetleges negatív előítéletekkel és mennyire nehezíti ez meg a munkádat?

Nagyon sok ingatlanosokkal szemben felállított negatívummal találkozom, de az én pozitív hozzáállásom mindent megváltoztat – illetve, ha egy ügyfél elveszti a bizalmat az ingatlanosokkal szemben, én mindig azt mondom: „Innen szép nyerni!”, és kihívásként fogom fel. Megszerzem az ügyfél bizalmát.

  • Mit gondolsz, mik azok a tulajdonságok, amikkel egy jó ingatlanosnak rendelkeznie kell manapság?

Hogy milyen tulajdonságokkal vagy mivel kell rendelkeznie? Én nálam az vált be, hogy abszolút megbízható vagyok, nagyon figyelek az ügyfélre, és például mindig pontosan érkezem. Ez egy fajta tisztelet a másik felé. Amit ígérek, mindig betartom. Nagyon fontos a korrektség az ügyféllel szemben.

  • Honnan hallottál először az Etikus Ingatlanos mozgalomról és mi az, ami megfogott benne?

A kollégáimtól és az ingatlanos konferencián is másoktól. Azért csatlakoztam ehhez a csoporthoz, mert úgy gondolom, hogy nagyon fel van hígulva a szakma. Remélem, hogy ezzel a címerrel talán csak azok fognak rendelkezni, akik valóban ezt hivatásuknak érzik és elkötelezettek a szakmában.

  • Mit vársz az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy használatától?

Remélem, hogy ez egy fajta védjegy lesz, és hogy egyszer csak elérjük, hogy csak a korrekt hozzáállás lesz a fontos – az ügyfelekkel és egymással szemben is.

Etikus Ingatlanos interjú: Harris Hajnalka

Vélemény, hozzászólás?

négy + 2 =