You are currently viewing Hogyan támogatják az ingatlanközvetítőket az online portálok? – ingatlanbazar.hu

Hogyan támogatják az ingatlanközvetítőket az online portálok? – ingatlanbazar.hu

Az Etikus Ingatlanos Mozgalom több hazai ingatlanokkal foglalkozó portált kérdezett meg, hogyan igyekeznek támogatni a jelenlegi helyzetben a közvetítőket. Az ingatlanbazar.hu válaszait olvashatjátok.

Kedves Ügyfelünk, tisztelt Partnerünk!

Az elmúlt időszak mindannyiunk életébe komoly változásokat hozott. Hogy megőrizzük családunk és a környezetünkben élők egészségét, most otthon kell maradnunk. Tudjuk, hogy ez lemondásokkal és megpróbáltatásokkal jár mindenki számára.

Ahogyan az elmúlt években Partnereink már megszokhatták, az Ingatlanbazár csapata most is együtt és egymásért dolgozik, ezért fontos számunkra, hogy mi is részt vállaljunk a nehézségek leküzdésében, és segítsük a felmerült problémák kezelését. 

Az Ingatlanbazár vállalja, hogy az Ön havi előfizetési díjának összegét 50%-kal csökkenti a csomagajánlatában rögzített, korábbi feltételek megtartásával. 

Az 50% kedvezményt tartalmazó havi előfizetési díjat 2020. május 31-ig biztosítjuk. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a járványügyi helyzetet és amennyiben indokolt, akkor a kedvezményes időszakot meghosszabbítjuk. 

További támogatásként, és hogy követőbázisunkat megtartsuk, áprilisban az Ingatlanbazár országos marketingkampányba kezdett. Kampányunk során az ingatlant kereső látogatók mellett azokat a magánszemélyeket is megszólítjuk, akik most szeretnék eladni ingatlanjaikat. Elősegítjük ezzel, hogy a kínálat bővülésével az irodák minél több megbízásra tegyenek szert, és egymásra találjon vevő és eladó. 

Hiszen a mi feladatunk, hogy minőségi adatbázist és hatékonyságot kínáljunk a látogatók és Partnereink részére egyaránt.

Az otthoni munka térnyerésével a személyes találkozókat most az online kapcsolatok váltják fel. Az ingatlanbazar.hu oldalán hirdetőink már videót is feltölthetnek hirdetéseik mellé, hogy ezáltal is támogassuk a biztonságos kapcsolatteremtést, és hogy minél hatékonyabb „előszűrést” tudjanak végezni irodák és magánszemélyek egyaránt.

Hiszünk abban, hogy a válságos időszak után ismét jó idők jönnek!

Addig is tartsunk ki együtt, maradjunk otthon, és vigyázzunk szeretteinkre!

Kitartást és jó egészséget kívánunk a nehéz időszak átvészeléséhez!

Baráti üdvözlettel,

az Ingatlanbazár csapata

Vélemény, hozzászólás?

17 − 13 =