You are currently viewing Etikus Ingatlanos RoadShow 2019 – ahogy mi megéltük

Etikus Ingatlanos RoadShow 2019 – ahogy mi megéltük

Etikus Ingatlanos RoadShow – 2019 őszén a rengeteg beszélgetés után fogalmazódott meg a gondolat az Etikus Ingatlanos Mozgalom csapatában, hogy országos roadshowt szervezzünk.

Honnan indult az Etikus Ingatlanos RoadShow ötlete?

2019 őszén a rengeteg ügyfélérintés és ingatlanközvetítőkkel folytatott beszélgetés után fogalmazódott meg a gondolat az Etikus Ingatlanos Mozgalom csapatában, hogy országos roadshowt szervezzünk.  Erre több ok is mutatott. Elsősorban a Budapest-központúság megszüntetését céloztuk meg. A Mozgalom országos szinten szólítja meg a munkájukra igényes, mások érdekeit szem előtt tartó, etikus értékrendet követő ingatlanosokat. Ezek az ingatlanosok pedig az egész országban tevékenykednek és szolgálják a lakosságot.

Másrészt felismerve a közösség erejét törekszünk arra, hogy megyei szinten, helyben minimum egy Etikus Ingatlanos Tudásmegosztó klubot szervezzünk azoknak, akik törekednek a tapasztalatcserére, a személyes kommunikációra.

Emellett fontosnak érezzük azt is, hogy a meghirdetett oktatások a vidéken dolgozó kollégák részére éppúgy és épp olyan formában elérhetők lehessenek, mint a budapesti közvetítők számára. A képzés működésünk motorja, így feltett szándékunk, hogy ha helyileg az oktató nem elérhető, akkor az ország bármely pontjára tudjunk, akár központilag is szervezni oktatási szakembereket.

Életkép - Etikus Ingatlanos RoadShowA Roadshow számokban

  • 5 + 1 helyszín (Székesfehérvár, Miskolc, Debrecen, Győr, Szeged és a decemberre tervezett Kaposvár)
  • 25 belépési szándék, melynek száma naponta növekszik..
  • Több, mint félszáz ember.
  • Több, mint 1500 km.

Az Etikus Ingatlanos RoadShow jövője

A RoadShow-kat élvezettel tartottuk meg, és öröm volt találkozni a résztvevőkkel, így számunkra nem kérdés, hogy 2020-ban folytatjuk. Célunk, hogy az összes megyeszékhelyen létrejöhessen olyan, az Etikus Ingatlanos Mozgalmat képviselő közösség, amely a transzparens, számonkérhető módon dolgozó kollégák bázisát jelenti.

Amennyiben szívesen olvasnál az Etikus Ingatlanos Mozgalomról bővebben, ajánljuk figyelmedbe az alábbi válogatást cikkeinkből:

  • Miért éri meg az ingatlanosoknak az Etikus Ingatlanos közösséghez tartozni? Miért jó az ingatlanközvetítőnek, ha rendelkeznek Etikus Ingatlanos minősítéssel? A teljes cikk ITT olvasható.
  • Miért van szükség ingatlanosokra manapság? század: a villámgyors kommunikáció és az internet világa. Miért van szükség ingatlanosokra, amikor az interneten bárki számára hozzáférhető bármilyen információ szinte azonnal? A teljes cikk ITT olvasható.
  • Hírek: Bejegyzésre került az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy

Vélemény, hozzászólás?

húsz − 8 =