You are currently viewing 3 lépés, ami eljuttathat az ingatlanos szakma csúcsára

3 lépés, ami eljuttathat az ingatlanos szakma csúcsára

Minden ingatlanos álma, hogy elérje azt a szintet, ahol már nem neki kell az ügyfelek után kutatnia, hanem azok találják meg őt, sőt, keresik. Ugye ismerős? Te is épp ugyanerre törekszel?

Van egy jó és egy rossz hírünk. A rossz hír nem meglepő, hiszen te magad is tudod, hogy nem fog magától az öledbe hullani a siker, amire vágysz.

A jó hír viszont az, hogy 3 hatékony stratégiai lépéssel eredményesen tehetsz a terveid megvalósításáért. Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvass tovább!>>>

3 tipp az ingatlanos üzleti siker eléréséhez

Ha az ingatlanos szakma számodra hivatás, és ebben szeretnél kiteljesedni, akkor minden bizonnyal hasznát veszed az alábbi tippeknek is:

  • Legyél elkötelezett a folyamatos tanulásra és fejlődésre, mert a világ állandóan változik, így a mi szakmánk, működési környezetünk, a vonatkozó jogszabályok és az ügyfeleink, sőt, az ügyfeleink gondolkodásmódja is. Aki pedig nem tud lépést tartani, az menthetetlenül lemarad.
  • Minden esetben az ingatlanosok Etikai Kódexében foglaltak szerint végezd a tevékenységed, mert ezzel folyamatosan magas színvonalú és megbízható szolgáltatást nyújtasz, ami a hosszú távú siker két alappillére. 
  • Csatlakozz az Etikus Ingatlanos közösséghez, amivel már rövid távon is kiemelkedhetsz a szakmába csöppenő szerencsevadászok közül, ráadásul az előző két ponthoz is felbecsülhetetlen segítséget kaphatsz.

Mit nyújthat számodra az Etikus Ingatlanos közösség?

Az Etikus Ingatlanos közösséget azért hívtuk életre, hogy egy szervezetbe tömörítsük a hazai kollégák közül azokat, akik elhivatottan dolgoznak az ügyfelek érdekében és minden helyzetben etikusan járnak el. 

Amennyiben számodra is fontosak ezek az értékek, csatlakozz hozzánk. Amennyiben kitöltöd az itt található jelentkezési lapot, továbbítod számunkra, és az Etikai Bizottság adatellenőrzése is sikeres, bekerülsz az Etikus Ingatlanos közösségbe, ami a következő előnyökkel jár számodra:

  • Erősödik a szakértői státuszod, így könnyebben megtalálnak az ismeretlen ügyfelek is, ami több megbízást jelent.
  • Egy szakértői közösség tagjává válsz, és ezzel egy időben jogosult leszel a Tanúsító Védjegy használatára is.
  • Folyamatosan kiemelkedő szinten tarthatod a szakmai tudásod, és a professzionális munkavégzéshez szükséges legfrissebb ismeretekkel gazdagodhatsz, melyhez minden segítséget megadunk.
  • Könnyebben szerezhetsz új ügyfeleket, mert a tagsággal és a Tanúsító Védjegy használatával bizalmat építesz.
  • A határ a csillagos ég, ha a keresetedről van szó! A legjobb pedig, hogy mindezt tisztán, az ügyfelek érdekeinek képviseletével, a számukra nyújtott magas minőségű és etikus ingatlanközvetítői szolgáltatással éred el. 
  • Veled együtt lépésről lépésre tehetünk azért, hogy a szakmánk megtisztuljon a nem közénk való nyerészkedőktől és az ügyfelek szemében az ingatlanos szakma ismét tiszteletreméltó hivatás legyen.

Ha szeretnél kitörni az általános és mindennapos ingatlanközvetítői taposómalomból, csatlakozz hozzánk, és légy te is Etikus Ingatlanos! Itt jelentkezhetsz>>>

Vélemény, hozzászólás?

húsz + öt =