You are currently viewing Etikus Ingatlanos Interjú: Kertész Istvánné Margó

Etikus Ingatlanos Interjú: Kertész Istvánné Margó

Mesélj magadról egy kicsit: mióta dolgozol az ingatlanos szakmában?
 
2016 óta dolgozom az ingatlanos szakmában. A Speed House Ingatlaniroda tulajdonosainak köszönhetem a szakma betanulását és megszeretését. Folyamatos fejlődésem, sikereim eredményeként franchise partner lettem, majd 2021 ben önálló iroda tulajdonos.
Fő tevékenységi  területem Hajdú- Bihar megye, de a megkereső ügyfelek igényeihez igazodva egyedi esetekben  megyén kívül is dolgozom. Nagyon elhivatott, kitartó, ügyfélközpontú munkát végzünk szakképzett kolléganőmmel együtt.
 
Mennyire találkozol munkád során az ingatlanosokról kialakult esetleges negatív előítéletekkel és mennyire nehezíti ez meg a munkádat?
 
Az ingatlanos szakmáról kialakult negatív vélemény bizony nehezítheti a kezdeti kapcsolat teremtést. A negatív vélemény általában azoktól ered, akik úgy gondolják hogy ez a szakma csak a pénzről szól. De amikor leülök egy szakmai tanácsadásra a leendő ügyfeleimmel, boldogan nyugtázom, hogy a negatív általánosítás addig tart míg a munkám emberi oldalát meg nem ismerik.
Legtöbbször már ajánlások  alapján dolgozom így, a jól végzett munka jutalmaként ezzel a nehézséggel  egyre kevesebbszer találkozom.
 
Mit gondolsz, mik azok a tulajdonságok, amikkel egy jó ingatlanosnak rendelkeznie kell manapság?
 
A legfontosabb a szakmai hitelesség. Továbbá az ügyfélközpontúság,a szimpatikus megjelenés,  a jó kommunikáció, az emberi élethelyzetek empatikus kezelése. 
 
Honnan hallottál először az Etikus Ingatlanos mozgalomról és mi az, ami megfogott benne?
 
Facebookon olvastam  az ETIKUS Ingatlanos mozgalomról.Mindig kerestem egy olyan minőségjelző szót,  amelyben összefoglalható a munkám minősítése. Úgy érzem ezt  megtaláltam az „ETIKUS” Ingatlanos mozgalom nevében.
 
Miért csatlakoztál a mozgalomhoz?
 
Fontosnak tartom, hogy  egy olyan csapathoz tartozzak, ahol a szakmai fejlődés, tapasztalatok megosztása segíti az ingatlanos munkát.
 
Mit vársz az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegyhasználatától?
 
Szakmai hitelességem megerősítését.

Vélemény, hozzászólás?

11 + hat =