You are currently viewing Etikus Ingatlanos Interjú: Sóki Zsuzsanna

Etikus Ingatlanos Interjú: Sóki Zsuzsanna

Mesélj magadról egy kicsit: mióta dolgozol az ingatlanos szakmában?

Sóki Zsuzsanna a „Szép Ház Ingatlan” ingatlanközvetítője vagyok, már több mint 25 éve dolgozom értékesítőként, tapasztalataimat itt tudom kamatoztatni a legjobban.

Mennyire találkozol munkád során az ingatlanosokról kialakult esetleges negatív előítéletekkel és mennyire nehezíti ez meg a munkádat?

Sajnos nagyon sokszor találkozom az ingatlanosokról kialakult negatív előítéletekkel, épp ezért szeretném bebizonyítani az ellenkezőjét.

Fontos számomra, hogy partnereim mindig elégedettek legyenek, hogy az eladót-vevőt is megfelelően képviseljem.

Mit gondolsz, mik azok a tulajdonságok, amikkel egy jó ingatlanosnak rendelkeznie kell manapság? Mennyire fontos az internet, a közösségi média, vagy inkább a személyes megkeresések és ajánlások híve vagy?

Számomra nagyon fontos a tisztelet, megbízhatóság, ügyfélcentrikusság, pontosság, segítőkészség, és a professzionalitás.

Nagyon fontos, hogy az ügyfelek megismerjenek minden platformon, és elérhető legyek a számukra.

Külön örömmel tölt el, ha megtisztelnek azzal, hogy ajánlanak ismerőseiknek, barátaiknak is.

Honnan hallottál először az Etikus Ingatlanos mozgalomról és mi az, ami megfogott benne? Szerinted a Csapat hogy tudja legjobban megkülönböztetni magát a piacon, és mit tudunk az ügyfeleknek nyújtani,
amit más nem?

A Kossuth rádióban autózás közben hallottam először erről a mozgalomról, nagyon szimpatikus volt, hogy vannak ingatlan értékesítők, akik hozzám hasonlóan hosszú távra terveznek, és ki akarnak törni ebből a negatív megítélésű körből.

Azonnal keresni kezdtem a neten az elérhetőségüket, és mindent megtudni a működésükről és a csatlakozás módjáról.

Úgy gondolom, hogy az Etikus Ingatlanos címmel csak azok fognak rendelkezni, akik valóban hivatásuknak érzik, és elkötelezettek ebben a szakmában. Szerintem a korrektséggel, a profizmussal, tisztességgel, és felkészültséggel, tudással megbízhatósággal, fogunk kitűnni, mint Etikus Ingatlanos.

Miért csatlakoztál a mozgalomhoz?

Mert Én egyébként is Etikus ingatlanos (tisztességes, becsületes, megbízható, korrekt…..) vagyok.

Jó tudni, hogy vannak még akik így gondolkodnak mint én.

Szeretném ha az emberek is tudnának rólunk, szeretnék így kitűnni a tömegből.

Mit vársz az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegyhasználatától?

Remélem sikerül tudatosítani, mindenkiben, hogy ebben a szakmában is vannak akik korrekt, profi, becsületes ingatlanértékesítők akik maximálisan jól végzik a munkájukat.

Tehát az Etikus Ingatlanosokban biztosan senki nem fog csalódni.

Vélemény, hozzászólás?

kettő × 1 =