You are currently viewing Zárt körű rendezvény: Etikus Ingatlanos Tudásmegosztó Klub 2021.11.09.

Zárt körű rendezvény: Etikus Ingatlanos Tudásmegosztó Klub 2021.11.09.

Hoztunk néhány érdekes dolgot, ami felpörgetheti a forgalmad!

Ekkora változás, mint az elmúlt 2 évben, nem volt még az ingatlanközvetítők életében.

Az egyre fokozódó „kérem ingatlanközvetítők ne keressenek” folyamatot követően, a munkánkat még jobban megnehezítette a személyes érintkezések / kapcsolat kialakítások visszaszorulása.

A kommunikáció átlépett az internetre, aki a technológiai fejlődéssel és az új kommunikációs elvárásokkal nem tud haladni, lemarad. Megváltoztak a sikerhez vezető eszközök, a technológia és a marketing stratégiák.

Más szemszögből szükséges nézni a szakmát! Alkalmazkodni kell az új trendekhez! Vissza kell állítani a szakmánk becsületét!

Előadónk

Vágner Adrienn,19 év sikeres ingatlanközvetítői pályafutás, szakmai szervezetekben való közreműködés és több éves, folyamatos vállalkozásfejlesztő és marketing tanulmányok után döntött úgy, hogy segít gyönyörű szakmánk gyakorlóinak egy olyan rendszer kidolgozásában, mely segít új ügyfelek szerzésében, ajánlások gyűjtésében, a meglévő ügyfelek üzleteinek gyors és sikeres lezárásában és a volt ügyfelek „ébrentartásában”.

  • Komplett, aktualizált gyakorlati tudástárat nyújt, amit máshol nem kapsz meg, szakmai titkokat is megosztva. 
  • Folyamatosan haladva válsz működési területed szaktekintélyévé! 
  • Légy te is sikeres! Légy te is Kivételes !

Az est állandó programja 17 órakor indul:
Sándor Viktória az Etikus Ingatlanos Mozgalom védnökének megnyitójával és
Pandúr Balázs, etikus ingatlanos társunk „referencia megjelenítő” módszerével.

Tegyél jót egy jó ismerősöddel! Hívj el erre az eseményre egy olyan ingatlanközvetítő ismerősödet, aki megfelel az Etikus Ingatlanos feltételeknek, és akinek megmutatnád, hol jönnek össze a szakmájukat hivatásként kezelő szakemberek, mert minél többen vagyunk, annál megkerülhetetlenebbek lesznek az Etikus Ingatlanosok! 

Most írd be a naptáradba: ETIKUS INGATLANOS WORKSHOP 2021 szeptember 16. csütörtök  17-20 óra Rudas Gyógyfürdő Étterem. 1013. Budapest, Döbrentei tér 9.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, a kötelező fogyasztás díja, amely egy  finom vacsorát, kávét és egy üdítőt tartalmaz, 3.500,- Ft.

A terem befogadó képessége a covid miatti ültetési rendhez igazodva maximum 25 fő, így kérlek részvételi szándékodat mielőbb jelezd.

Jelentkezés

Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

nyolc + 17 =