You are currently viewing Zárt körű rendezvény: Etikus Ingatlanos Tudásmegosztó Klub 2021.09.16.

Zárt körű rendezvény: Etikus Ingatlanos Tudásmegosztó Klub 2021.09.16.

Ingatlanközvetítés magabiztosan – merj NEMet mondani, megtérül!

Idén végre először van arra lehetőség, hogy több hónapnyi maszkviselet után mosolyogva és bizakodóan nézzünk ÉLŐBEN egymás szemébe.

Az elmúlt másfél év nagyon megtépázta nem csak a gazdaságot-, de magát a szakmát is. Többen bedobták a törölközőt és még többen táncolnak késélen a túlélésért.

Ami másoknak bukás, az egyeseknek lehetőség.

Mi, az Etikus Ingatlanos Mozgalomban úgy tartjuk, hogy saját magunk szerencsekovácsai vagyunk és tudásunkkal, tapasztalatunkkal etikus hozzáállásunkkal  ki fogunk emelkedni-, mert ki kell hogy emelkedjünk a tömegből.

Szeptemberi  – ez évi első valódi – Tudásmegosztó Klubestünkön is olyan előadót hívtunk meg, aki nagy mestere a kiemelkedésnek.

Egy olyan ember módszereit leshetjük el, aki nem fél megmondani, hogy NEM Ő az az ingatlanos aki segíteni tud, sőt azt se, hogy az eladónak nem kell ingatlanos.

Ez az ember úgy tud NEM-et mondani, hogy utána ŐT hívják vissza. 100%os ügyfél elégedettség.

13 év tapasztalatával pontosan beazonosítja az ügyfelét, az árat és csak kizárólagos szerződéssel dolgozik.

Hogy mindezt hogy csinálja Mlinárik Márton? Most 1 órában leshetjük el a technikáját.

Tegyél jót egy jó ismerősöddel! Hívj el erre az eseményre egy olyan ingatlanközvetítő ismerősödet, aki megfelel az Etikus Ingatlanos feltételeknek, és akinek megmutatnád, hol jönnek össze a szakmájukat hivatásként kezelő szakemberek, mert minél többen vagyunk, annál megkerülhetetlenebbek lesznek az Etikus Ingatlanosok! 

Most írd be a naptáradba: ETIKUS INGATLANOS WORKSHOP 2021 szeptember 16. csütörtök  17-20 óra Rudas Gyógyfürdő Étterem. 1013. Budapest, Döbrentei tér 9.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, a kötelező fogyasztás díja, amely egy  finom vacsorát, kávét és egy üdítőt tartalmaz, 3.500,- Ft.

A terem befogadó képessége a covid miatti ültetési rendhez igazodva maximum 25 fő, így kérlek részvételi szándékodat mielőbb jelezd.

Jelentkezés

Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

egy × kettő =