You are currently viewing Rendhagyó Etikus interjú: Etikus Ingatlanosról mesélnek nekünk

Rendhagyó Etikus interjú: Etikus Ingatlanosról mesélnek nekünk

Az Etikus Ingatlanosok munkáját bemutató cikksorozatban egy nagyon kedves és szimpatikus házaspár, Dorka és Zoli mesél nekünk Szénási Viki munkájáról, amit először vevőként, majd később eladóként ismerhettek meg.

Meséljetek egy kicsit: miért döntöttetek úgy, hogy az agglomerációba költözök, és hogy zajlott le ez a nagy változás az életetekben?

Zoli: 3 gyermekünk van, és Zuglóban laktunk egy nagyon jó helyen, de 3 gyerekkel kinőttük a házunkat. Gondolkodtunk a tetőtér beépítésén, de kacérkodtunk azzal a gondolattal is, hogy az agglomerációba költözünk.

Miért döntöttetek Csömör mellett?

Dorka: Először Gödöllőn nézegettünk ingatlanokat, és ezen kívül még a XVI. kerületben, de ezeken a helyeken nem nagyon találtunk semmit, ami tényleg tetszett volna, és árban is megfelelt. Csömört onnan ismertük, hogy itt volt egy lovam egy helyi lovardában, és sokat jártam ki lovagolni. Tudtuk, hogy szép, nyugodt hely és gyerekbarát, ugyanakkor a közlekedés is rendben van.

Hogy találkoztatok Vikivel és mi volt az első benyomás a munkájáról?

Zoli: Telefonon kerestük, és már az első beszélgetésünkkor nagyon szimpatikus volt.

Gondolom nem egy ingatlant néztetek meg itt sem.

Dorka: Szerencsére elég hamar megtaláltuk Viki segítségével a leendő otthonunkat, és bár láttuk, hogy sok munka lesz vele, nagyon megtetszett a ház elrendezése, és a környezet is. Nagyon jó volt, hogy gyakorlatilag Viki intézett mindent helyettünk, ami a szerződéskötéshez kellett, ő tartotta a kapcsolatot az eladókkal, ami nem volt egyszerű feladat, mert a családnak 4 tagja volt, és mindenki nagyon elfoglalt. Nagyon izgultunk, de végül egy nagyon meleg júliusi napon megkötöttük a szerződést. Megbíztunk benne, ő is Csömörön lakik, és szívét-lelkét beletette, hogy minden rendben menjen.

Zoli: Az igazi izgalom csak ezután következett, ugyanis nem szerettünk volna lemaradni erről a házról, de a mi házunkat is el kellett adni Zuglóban. Ráadásul családtámogatást és pénzpiaci hitelt is igényeltünk, így nagyon sokat veszthettünk volna, ha nem tudjuk gyorsan eladni a házunkat. Először megpróbáltuk saját magunk eladni, de az nem nagyon ment. Nagyon sokan jelentkeztek, megnézték vagy 20-an, elment vele rengeteg időnk, energiánk, de valahogy senki nem akarta megvenni, az idő pedig ketyegett. Akkor eldöntöttük, hogy megbízást adunk Vikinek és ez nagyon jó ötletnek bizonyult. Bíztunk a tapasztalatában, ismertük a munkáját, tudtuk nagyon jól, hogy jól kommunikál, és azt, hogy fotós is. Egyértelmű volt, hogy őt választjuk. És igazunk volt, hozott 2 vevőt, és mindkettő meg akarta venni. Végül mi választottuk ki, ki lesz a befutó. Aznap, amikor aláírtuk a szerződést a mi kis házunkra, nagyon megkönnyebbültünk – még pezsgőt is bontottunk. Ráadásul a mi vevőnk is egy nagyon rendes és közreműködő ember volt, és partner abban, hogy 3 gyerekkel rugalmasan meg tudjuk oldani az átköltözést.

Mondhatjuk akkor, hogy ez sikertörténet volt az életetekben.

Dorka: Igen, ez egy nagyon izgalmas időszak volt, de éreztük, hogy nem szabad elszalasztani ezt a házat. Ha építenék, én ugyanilyet építenék. Jó volt, hogy ott volt Viki, aki segített, utánajárt dolgoknak, és főleg, hogy ilyen gyorsan eladta a házunkat. Most már itt élünk Csömörön, ami nagyon tetszik az egész családnak. Jó döntést hoztunk és jó embert választottunk, és mivel majdnem szomszédok vagyunk, most is tarjuk a kapcsolatot.

A képen Szénási B. Viktória, Etikus Ingatlanos látható.

 

Szénási Viktória elérhetőségei

+36302967375
szenasi.b.viktoria@gmail.com
https://partner.ingatlan.com/szenasi.viktoria

Rendhagyó Etikus interjú

Vélemény, hozzászólás?

5 × öt =