You are currently viewing Etikus Ingatlanos RoadShow – 2019 november 27. – Szeged

Etikus Ingatlanos RoadShow – 2019 november 27. – Szeged

Etikus Ingatlanos RoadShow – 2019 november 27. – Szeged

Kedves Leendő Etikus Ingatlanosok, kedves Érdeklődők!

Etikus Ingatlanos csapatunk 2019 novemberében országos RoadShow-ra indul, hogy személyesen is megismerkedhessünk Veletek, és persze, hogy Ti is megismerkedhessetek velünk, az Etikus Ingatlanos közösséggel, céljainkkal, motivációnkkal egy kötetlen, szabad délutánkeretein belül.

A RoadShow eseményein a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Kérünk titeket, hogy amennyiben szeretnél részt venni bármelyik eseményen, úgy az alább található űrlap kitöltésével regisztrálj az eseményre.

Az Etikus Ingatlanos RoadShow állomásai:

  • 2019 november 05. 15:00 – Miskolc – Tudomány és Technika Háza (3529. Miskolc, Görgey Artúr u. 5.)
  • 2019 november 13. 15:00 – Debrecen – Főnix Inkubátor Ház és Üzleti Központ (4029 Debrecen, Csapó u. 42)
  • 2019 november 20. 15:00 – Győr – Hotel Kálvária (9024 Győr, Kálvária u. 22.)
  • 2019 november 27. 15:00 – Szeged – Nemzetiségek Háza (6721 Szeged, Osztrovszky u. 6.)

A szegedi RoadShowra ITT tudsz regisztrálni.

Várunk szeretettel!

És hogy miért éri meg az ingatlanosoknak az Etikus Ingatlanos közösséghez tartozni?

Az ingatlan értékesítése: bizalmi feladat

Az ingatlan értékesítése minden ember életében egy nagyobb kaliberű esemény, hiszen nem ritkán ez az, amiért egy életen át dolgoztunk, amibe hosszú évek során fektettük pénzünket, amit csinosítottunk, felújítottunk, amibe szívünket-lelkünket beletettük. Érthető tehát, hogy az ingatlan értékesítése, illetve az értékesítés idegen kézbe helyezése egy bizalmi, már-már intim dolog.

Sokan úgy döntenek, hogy önmaguk értékesítik, vagy keresnek ingatlant, ám sokan – joggal – úgy gondolják, hogy a háttérben zajló folyamatokat nem látják át teljes egészében, vagy egészen egyszerűen nincs idejük az ingatlan értékesítésével, annak millió apró-cseprő ügyével foglalkozni, és inkább hozzáértő szakemberre bízzák az adás-vételt.

Itt jön képbe az Etikus Ingatlanos.

Az első és legfontosabb, hogy Etikus Ingatlanosnak lenni egy megelőlegezett bizalmat jelent az ügyfél felé, hiszen ő már tudni fogja, hogy olyan ingatlanközvetítővel van dolga, aki

  • az etikusság mellett teszi le voksát,
  • aláveti magát az Etikus Ingatlanos szigorú követelményrendszerének, hiszen csak ezáltal szerezhet jogot arra, hogy Etikus Ingatlanos tanúsító védjegy használója lehessen.

Az Etikus Ingatlanos Védjegy értéket, minőséget képvisel.

Segíthet nyitni az ügyfelek egy olyan része felé, akik bizalmatlanul állnak az ingatlanközvetítőkhöz. Lehet, hogy az Etikus Ingatlanos Védjegy lesz pontosan az, ami átbillenti őket a mérleg másik oldalára, és így megváltozik az ingatlanosokról kialakult addigi negatív véleménye. Végeredményben ez lenne Közösségünk célja, hogy lépésről lépésre, ügyfélről ügyfélre változtassuk meg az ingatlanosok világát és megítélését.

Tovább a teljes cikkhez: https://etikusingatlanos.hu/miert-eri-meg-az-ingatlanosnak-az-etikus-ingatlanos-kozosseghez-tartozni/

És hogy mint ingatlaniroda-vezető milyen előnyöd származik belőle, ha dolgozóid az Etikus Ingatlanos égisze alá is tartoznak? Cikkünkből kiderül: https://etikusingatlanos.hu/kooperacio-az-ingatlaniroda-vezeto-es-az-etikus-ingatlanos/

Vélemény, hozzászólás?

három × kettő =