You are currently viewing Etikus ingatlanosok a megveszLAK.hu-n

Etikus ingatlanosok a megveszLAK.hu-n

Új együttműködés született a megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portál és az Etikus Ingatlanos Mozgalom között, melynek eredményeként az Etikus Ingatlanos logó megjelenik a megveszLAK felületein.

Az új fejlesztés illeszkedik a megveszLAK-on már meglévő minősítési rendszerhez, melynek a lényege, hogy azon hirdetők, akik írnak magukról egy rövid bemutatkozást, megadják, hogy hány éves tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanos szakmában, beírják a végzettséget igazoló okmány nevét és számát és feltöltenek egy avatart, azok minősített ingatlanosok lesznek.

Az Etikus Ingatlanos logó megjelenik a hirdető összes hirdetésében a minősítés mellett.

Etikus ingatlanos névjegy

A hirdető saját oldalán a hirdető adatlapján szintén megjelenik az Etikus Ingatlanos logó.

megveszlak etikus ingatlanos

Miért fontos a hirdetők minősítése és az Etikus Ingatlanos logó?

A megveszLAK-on ingatlant keresők felé pozitív jelzés, ha az értékesítőket láthatják egy fotón is, illetve látják a minősítést is, ami segít a nagyobb bizalom kialakításában. A keresők, amikor felhívnak egy hirdetőt, akkor már szinte ismerősként tudnak gondolni rá, mert látták már képen és látták azt is, hogy a portál szerint is jó minősítésű értékesítő, így sokkal kevésbé személytelen az ügylet és sokkal valószínűbb, hogy sikeresen is fog lezárulni.

Az Etikus Ingatlanos logó ezt a bizalmi faktort tudja még jobban alátámasztani, hogy nem csak a portál szerint minősített a hirdető, hanem az Etikus Ingatlanos Mozgalom részese is.

Miért fontos az Etikus Ingatlanos minősítés?

Az Etikus Ingatlanos Mozgalom a szakma becsületéért küzd, amire nagy szükség is van. Az ingatlant keresőknek és eladni kívánóknak szüksége van rá, hogy tudják: megbízhatnak az adott közvetítőben. És arra is szükségük van, hogy problémás helyzetben legyen hová fordulniuk. A Védjegy pedig ezeket garantálja.

Biztonságot nyújtunk, hiszen azok az ingatlanosok, akik a mozgalom égisze alá tartoznak, garantáltan transzparensen, az etikusság szellemében tevékenykednek, és erre a biztonságra most mind a lakosságnak, mint az ingatlanközvetítőknek égetően nagy szüksége van.

A hirdetők minősítése és az Etikus Ingatlanos logó kéz-a kézben igyekszik segíteni az ingatlan értékesítőket és az ingatlant keresőket egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

4 × három =