Tisztelt Panaszbejelentő!

Az Etikai Bizottság azért jött létre, hogy az „ETIKUS INGATLANOS” tanúsító védjegyet használó kollégák szolgáltatása minden szempontból a lehető legszínvonalasabb és legkorrektebb legyen és kizárólag azok a kollégáink birtokolhassák a védjegyet, akik minden szempontnak megfelelnek, mely a védjegyszabályzatunkban rögzítésre került.

Amennyiben Ön nem volt megelégedve az Etikus Ingatlanos tanúsító védjegyet használó kollégánk által nyújtott szolgáltatással, kérem szíveskedjen a melléklet panaszbejelentő űrlap kitöltésével jelezni azt felénk.

Az Etikai Bizottság soron kívül, azaz 5 munkanapon belül megkeresi Önt, és egyeztetés után vizsgálatot indít az etikai ügy kivizsgálása kapcsán. Ennek keretében nyilatkoztatjuk kollégánkat az üggyel kapcsolatban, majd amennyiben szükséges személyes meghallgatásokra is sor kerülhet. Kérem minden fontos részletre kiterjedően foglalja össze az Ön által tapasztaltakat az ingatlanközvetítés módjával illetve esetlegesen annak hiányosságaival kapcsolatban.

Bízunk benne, hogy az ügy az Ön számára is megnyugtató módon rendeződik.

Köszönjük a bizalmat.

Dr. Szokolovszki Anikó

Az Etikai Bizottság Elnöke

Panaszbejelentés

Kérjük, hogy panasza bejelentéséhez az alábbi adatokat pontosan adja meg. Minden adat megadása kötelező! Bármelyik adat hiánya esetén a bejelentés nem küldhető el és ez vonatkozik a jognyilatkozatra is. A fentiek okán a bejelentési űrlap kitöltése előtt célszerű minden adatot előre összeszedni és keze ügyében tartani. A panasz szöveges részét is célszerű előre elkészíteni és copy/paste technikával az űrlapba illeszteni.

A panasz elküldését követően azonnal egy automatikus számítógép által generált válaszlevelet fog kapni, az Ön által elküldött adatok feltüntetésével, így ellenőrizhető, hogy mik kerülnek iktatásba, nyilvántartásba vételre.