Hogyan adjam el az otthonom?

Manapság többféleképpen lehet eladni egy ingatlant, és a számodra legmegfelelőbb megoldás az egyedi körülményeidtől függ. Annak érdekében, hogy megtaláld a  számodra legmegfelelőbb eladási módszert, íme egy összefoglaló a lehetőségekről, valamint az előnyökről és hátrányokról.

Egy etikus, megbízható ingatlanos jól bevált módszer lehet az ingatlan piacra állításához, és általában a legmagasabb nyereséget eredményezi. Egy ingatlanszakértő egyéni marketingtervet készíthet, sok vásárlóhoz eljuttathatja a reklámot, és segíthet a teljes lakásértékesítési folyamatban. Miközben jutalékot fizetsz egy ingatlan szakértő szolgáltatásaiért sose feledd, hogy a munkája valószínűleg magasabb ár eléréséhez segít téged. 

Itt találod az etikus ingatlanosok listáját.

Add el otthonod egyedül. A lakástulajdonosok egy bizonyos százaléka úgy dönt, hogy saját maga adja el otthonát. Ezzel látszólag pénzt takaríthat meg, mivel nem fizet az ingatlan szakértő szolgáltatásokért. De ez rengeteg munka, a garancia nélküli eladás, a vadidegenek otthonodban fogadása, a rengeteg telefon kezelése, a találkozók leszervezése, a teljes folyamat végigvitele nem kis energiát emészt fel. 

Ezeket veheti le a válladról egy megbízható ingatlanos.

Ingatlan eladók tudástára

  • Érdemes most eladnom az ingatlanom? 
  • Mennyit ér az ingatlanom?
  • Hogyan tudom könnyen értékesíteni az ingatlanom?
  • Hogyan készüljek fel ingatlanom értékesítésére?