You are currently viewing Etikus Ingatlanos Interjú: Jurik Tünde Borbála

Etikus Ingatlanos Interjú: Jurik Tünde Borbála

Mesélj magadról egy kicsit: amikor elkezdtél érdeklődni e szakma iránt, mi fogott meg benne, és mióta dolgozol ezen a területen?

Pár éve dolgozom ezen a területen az fogott meg benne, hogy rendkívül változatos, mozgékony és szeretek embereknek segíteni.

Mennyire találkozol munkád során az ingatlanosokról kialakult esetleges negatív előítéletekkel és mennyire nehezíti ez meg a munkádat? Van esetleg egy jó történeted arról, hogy hogy tudtad megfordítani ezt a helyzetet, és egy bizalmi kapcsolatot kiépíteni, sikerrel zárva a megbízást?

Folyamatosan nap, mint nap találkozom negatív előítéletekkel, ami igazából nem nehezíti meg a munkámat, hiszen ha már kapcsolatba kerültem az ügyfelekkel akkor megfelelő kommunikációval és szeretettel ezt tudom orvosolni könnyedén, illetve ha valaki nem enged mégsem a közelébe az sem jelent számomra problémát szeretettel elengedem és azokra az emberekre helyezem a figyelmemet akik szívesen fogadják a segítségemet.

Mit gondolsz, mik azok a tulajdonságok, amikkel egy jó ingatlanosnak rendelkeznie kell manapság? Munkád során mennyire fontos az internet, a közösségi média, vagy inkább a hagyományos csatornák, hirdetések és személyes megkeresések és ajánlások híve vagy?

Szeretet, hit, bölcsesség, türelem, kitartás, magabiztosság, tudás, megértés, egy bizonyos érettség és még sorolhatnám pár oldalon keresztül :).
Fontosnak tartok mindent, internet, közösségi média és személyes megkeresések egyaránt, minden is!

Honnan hallottál először az Etikus Ingatlanos mozgalomról és mi az, ami megfogott benne? Szerinted a Csapat mit tud az ügyfeleknek nyújtani, amit más nem?

Megfogott ennek a szónak a varázsa már az első pillanatban, amikor meghallottam, hogy van ez a csapat. Szerintem ez a közösség is bizalmat, biztonságot nyújt és még rengeteg információt és segítséget.

Miért csatlakoztál a Mozgalomhoz?

Mert jómagam is azonosulok azzal, amit jelképez az etikus ingatlanos mozgalom és teljes mértékben ezt élem, gyakorlom és közvetítem.

Mit vársz az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy használatától?

Nem várok semmit, teljes mértékben biztos vagyok abban aki vagyok és abban amit ez a Védjegy jelképez, örülök és hálás vagyok, hogy rátaláltam és csatlakoztam és általa is emelhetem ezt a szakmát lelkiismeretesen és örömmel.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

négy × 3 =